Το Samsung Pay θα υποστηρίζει online πληρωμές

by Nikos Kaimakamis • On 31-12-2015 • AT 11:51 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

samsung-pay-galaxy-s6-edge-plus

Από το 2016 και μετά το Samsung Pay θα υποστηρίζεται από περισσότερες συσκευές, ενώ θα μπορεί να λειτουργεί και η υπηρεσία online πληρωμών μέσα από αυτό. 

Οι αλλαγές στο Samsung Pay αρχικά θα ισχύουν για την αμερικανική αγορά, με απώτερο σκοπό της κορεάτικης εταιρείας να ανταγωνιστεί ακόμα και υπηρεσίες όπως το PayPal, μετά από την εφαρμογή των online πληρωμών. Ακόμα δεν έχει γίνει σαφές το εάν θα διατεθεί η υπηρεσία του Samsung Pay και σε άλλες χώρες πέρα από τις ΗΠΑ, αλλά δεν αποκλείεται να συμβεί κάτι τέτοιο στο κοντινό μέλλον.

Το ηλεκτρονικό πορτοφόλι του Samsung Pay θα επιτρέπει στους συνδρομητές της υπηρεσίας να κάνουν όλες τις online αγορές τους με ευκολία και αμεσότητα στις ΗΠΑ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι τεχνολογίες ηλεκτρονικού πορτοφολιού δεν έχουν καταφέρει ακόμα να βρουν την αποδοχή που θα ήθελαν, επομένως είναι λογικό να θέλει η Samsung να ενισχύσει την υπηρεσία της στις ΗΠΑ.

Το μεγάλο πλεονέκτημα της υπηρεσίας του Samsung Pay είναι το γεγονός ότι δεν απαιτεί από το κάθε κατάστημα να εγκαταστήσει ειδικό εξοπλισμό POS όπως ζητά το Apple Pay, επομένως είναι εύκολη η χρήση του ακόμα και για τις καθημερινές αγορές ενός κατόχου Samsung smartphone.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons