Το μελλοντικό Samsung Galaxy S8 ίσως ενσωματώνει Ultra HD οθόνη

by George Polyzos • On 21-06-2016 • AT 11:35 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Samsung-Galaxy-Lifestyle

Η επόμενη ναυαρχίδα της Samsung, το μελλοντικό Galaxy S8, αναμένεται να κάνει την επίσημη εμφάνισή του τον ερχόμενο Φεβρουάριο, ωστόσο ήδη οι πρώτες φήμες για αυτό έκαναν την εμφάνισή τους.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτές τις πρώτες φήμες, που δημοσίευσε το κινεζικό blog mobile.163.com και τις οποίες αναμεταδίδει το CNET, το επόμενο Galaxy S θα διαθέτει 4K Ultra οθόνη ανάλυσης 3.840 x 2.160 pixels. Αυτό σημαίνει ότι η μελλοντική ναυαρχίδα της Samsung θα προσφέρει υψηλότερη ανάλυση οθόνης από τα περισσότερα smartphones της αγοράς.

Επειδή όμως η συγκεκριμένη ανάλυση είναι μεγαλύτερη και από αυτή που χρειάζεται η πλειοψηφία των χρηστών, ενδέχεται η επιλογή να γίνεται λόγω της ανάγκης κάλυψης και του περιεχομένου virtual reality.

Όπως αναφέρει το CNET, η υιοθέτηση UHD θα μπορούσε να προσφέρει ομαλότερη και υψηλότερης ανάλυσης εμπειρία εικονικής πραγματικότητας σε σχέση με τα όσα προσφέρουν οι σημερινές οθόνες.

Φυσικά μια οθόνη αυτών των επιδόσεων θα έχει και τις ανάλογες απαιτήσεις σε επίπεδο ενέργειας οπότε θεωρείται βέβαιο ότι η νέα συσκευή θα λάβει και μία νέα μπαταρία ιδιαίτερα υψηλής χωρητικότητας.

Η δεύτερη φήμη αφορά την πιθανότητα τοποθέτησης dual κάμερας στο μελλοντικό Galaxy S, ενδεχομένως σε μια προσπάθεια η νέα συσκευή να μην υστερεί απέναντι στο iPhone 7 Plus, το οποίο αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του το φθινόπωρο και επίσης φημολογείται ότι θα διαθέτει dual-lens κάμερα.

Φυσικά, όλα τα παραπάνω αφορούν μία συσκευή που θα δει το φως της δημοσιότητας σε περίπου εννέα μήνες από τώρα, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για τις φήμες που κυκλοφορούν…

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons