Το Samsung Galaxy S8 ή αλλιώς Project Dream πλησιάζει

by George Polyzos • On 27-07-2016 • AT 1:10 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Mobile_lifestyle_65

Σύμφωνα με τις πρώτες διαδικτυακές φήμες η επερχόμενο ναυαρχίδα της Samsung, το Galaxy S8, θα διαθέτει μεταξύ άλλων VR-ready 4K οθόνη.

Καταρχήν, σύμφωνα με την κινεζική ιστοσελίδα MyDrivers, το μελλοντικό Galaxy S8, το οποίο αναμένεται να κάνει την παρθενική του εμφάνιση κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress, τον Φεβρουάριο του 2017, ονομάζεται στο εσωτερικό της Samsung σαν Project Dream.

Από αυτό και μόνο εξάγεται το συμπέρασμα της σύνδεσης μεταξύ της συσκευής με το Project Daydream VR headset της Google.

Αν και τα ακριβή τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουν γίνει γνωστά, οι κινέζοι εκτιμούν ότι η οθόνη του θα είναι 4K, δηλαδή θα προσφέρει ανάλυση της τάξης των 4096 × 2160 pixels, θα διαθέτει 6GB μνήμης RAM ενώ στη θέση του επεξεργαστή αναμένεται να είναι ένα νέο chip που ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί, αρχιτεκτονικής 10nm.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Samsung έχει ήδη προχωρήσει σε επίδειξη οθόνης 5,5 ιντσών και ανάλυσης 4K κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Society of Information Displays, τον περασμένο Μάιο, με την επισήμανση ότι πρόκειται για οθόνη που προορίζεται για VR χρήση.

Επίσημα, τα μόνα Daydream-ready smartphones είναι το ZTE Axon 7 και το Asus Zenfone 3 Deluxe και τα δύο με οθόνη ανάλυσης 1080p.

Τέλος, το δημοσίευμα του MyDrivers υποστηρίζει ότι σε φάση ανάπτυξης βρίσκεται και ένα foldable κινητό τηλέφωνο, με την κωδική ονομασία Project Valley, το οποίο επίσης προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει εντός του 2017.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons