Το Samsung Galaxy S7 εμφανίζεται αδιάβροχο και με ασύρματη φόρτιση

by George Polyzos • On 17-02-2016 • AT 4:44 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Galaxy_S6_Edge

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση της νέας ναυαρχίδας της Samsung, του Galaxy S7, να είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Κυριακή, αλλά φαίνεται ότι η ινδονησιακή Samsung βιάστηκε να προχωρήσει σε αποκαλύψεις.

Πιο συγκεκριμένα, σε βίντεο που ανέβηκε στο επίσημο κανάλι της Samsung Ινδονησίας στο YouTube εμφανίζεται η ινδονήσια τοξοβόλος Dellie Threesyadinda να προπονείται και παράλληλα να χρησιμοποιεί μία «άγνωστη» συσκευή της Samsung.

Galaxy-S7-wireless-charging

Η συσκευή που εμφανίζεται στο επίμαχο βίντεο έχει αρκετές ομοιότητες με τα περυσινά Galaxy S6 και S6 Edge. Δεν κατονομάζεται το όνομα της συσκευής, ενώ δεν ξεκαθαρίζεται αν είναι παλαιό ή νέο μοντέλο. Ωστόσο, το γεγονός ότι το βίντεο κλείνει με τη φράση «This is the next level» (δηλαδή αυτό είναι το επόμενο επίπεδο) υποδηλώνει ξεκάθαρα ότι πρόκειται για το Galaxy S7.

Galaxy-S7-in-the-rain

Κατά τη διάρκεια του βίντεο η συσκευή χρησιμοποιείται κάτω από έντονη βροχόπτωση, στοιχείο που προφανώς θέλει να δείξει ότι η συσκευή θα έχει κάποιο βαθμό αντοχής στο υγρό στοιχείο, ενώ σε άλλο σημείο η συσκευή φαίνεται να φορτίζει ασύρματα.

Ακριβές ή όχι το βίντεο της ινδονησιακής Samsung όλες οι απορίες θα λυθούν στις 21 Φεβρουαρίου, στην Βαρκελώνη, με την έναρξη του Mobile World Congress.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons