Το Samsung Galaxy S6 συμβατό με το Gear VR

by Nikos Kaimakamis • On 29-01-2015 • AT 5:45 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Gear VR_2

Συμβατό με το κράνος δυνητικής πραγματικότητας Gear VR θα είναι το επερχόμενο smartphone Samsung Galaxy S6, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Μέχρι σήμερα το Samsung Gear VR μπορούσε να λειτουργεί μόνο συνδυαστικά με το Samsung Galaxy Note 4, αλλά όλα δείχνουν ότι η κατάσταση αυτή θα αλλάξει, καθώς εκτιμάται ότι η επερχόμενη ναυαρχίδα των Κορεατών, το Samsung Galaxy S6 θα μπορεί να βρει τη θέση του στο ειδικό tray και να προβάλλει περιεχόμενο δυνητικής πραγματικότητας μέσα από τα ειδικά γυαλιά.

Εάν συνυπολογίσουμε ότι το Note 4 έχει οθόνη διαγωνίου 5,7 ιντσών, ενώ οι ναυαρχίδες της Samsung στην σειρά Galaxy S δεν ξεπερνούν σε διαγώνιο τις 5,2 ίντσες, τότε γίνεται σαφές ότι θα χρειαστούν κάποιες ειδικές ρυθμίσεις στο κράνος της Samsung.

To Android Headlines σημειώνει ότι ενδέχεται να κυκλοφορήσει κάποιο ειδικό Kit αντικατάστασης της οθόνης του Gear VR, προκειμένου να μπορεί να προσαρμοστεί σε αυτή το επερχόμενο Samsung Galaxy S6 ή ακόμα και το Samsung Galaxy S Edge.

Όπως αναφέρει το Phone Arena, δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο τα νέα μοντέλα της Samsung να έχουν μεγαλύτερες οθόνες, αλλά σε εκείνη την περίπτωση θα δημιουργηθεί ένας ιδιότυπος ανταγωνισμός με τα ήδη υπάρχοντα μοντέλα της σειράς Note. Από την άλλη μεριά, θα μπορούσε να έχει παρουσιαστεί μέχρι τότε και μία νέα έκδοση του Samsung Gear VR με μικρότερες διαστάσεις.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons