Το Samsung Galaxy S6 Edge του Iron Man

by Nikos Kaimakamis • On 26-05-2015 • AT 1:26 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Samsung-Galaxy-S6-edge-Iron-Man-Limited-Edition

O κύριος Σταρκ, γνωστός και ως Iron Man, δεν θα μπορούσε παρά να χρησιμοποιεί ένα smartphone υψηλής τεχνολογίας, όπως είναι το Samsung Galaxy S6 Edge.

H κορεάτικη εταιρεία παρουσίασε μία limited edition έκδοση του Phablet της, με όλα τα διακριτικά του ήρωα της Marvel στον σχεδιασμό του. Το όνομα του νέου μοντέλου είναι Samsung Galaxy S6 Edge Iron Man Limited Edition και ξεχωρίζει τόσο από το κόκκινο χρώμα του, όσο και από το κράνος της στολής του Iron Man στο πίσω μέρος, μαζί με τις λεπτομέρειες σε χρυσό χρώμα. Πρόκειται για ένα μοντέλο με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 64 GB, το οποίο κυκλοφορεί με την αφορμή της ταινίας Avengers: Age of Ultron.

Δυστυχώς, αυτό το limited edition μοντέλο θα κυκλοφορήσει στην Κορέα, αρχής γενομένης από τις 27 Μάη και αργότερα, μέσα στον Ιούνη, θα είναι διαθέσιμο στις αγορές της Κίνας και της Ιαπωνίας. Επομένως, δεν θα μπορέσουν οι φίλοι της Marvel στην Ευρώπη να αποκτήσουν ένα συλλεκτικό μοντέλο. Φυσικά, πέρα από τον σχεδιασμό, θα υπάρχουν και τα κατάλληλα wallpapers και themes σχετικά με τον Iron Man, για να τονίσουν ακόμα περισσότερο τον χαρακτήρα της συσκευής αυτής.

Στο εσωτερικό του, δεν διαφέρει σε τίποτα από ένα τυπικό Samsung Galaxy S6 Edge, επομένως, όσοι περιμένουν ότι θα ακούσουν την φωνή του J.A.R.V.I.S και όχι του OK Google, μάλλον θα απογοητευτούν…

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons