Το Samsung Galaxy Note 9 αναμένεται να εμφανιστεί μέσα στο καλοκαίρι

by Nikos Kaimakamis • On 03-04-2018 • AT 10:33 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο αναμένεται να κάνει την επίσημη εμφάνισή του το Samsung Galaxy Note 9, νωρίτερα από ό,τι αναμενόταν. 

Οι τελευταίες πληροφορίες που δημοσιεύονται στο Sammobile και το Phone Arena εκφράζουν την πεποίθηση ότι το Samsung Galaxy Note 9 θα κάνει πιο γρήγορα από τον αρχικό προγραμματισμό την εμφάνισή του, κυρίως εξαιτίας της εμφάνισης του Samsung Galaxy S9. To νέο μοντέλο στη γνωστή οικογένεια των phablets της κορεάτικης εταιρείας θα έρθει έναν ή δύο μήνες νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό της Samsung, ενώ η οθόνη του θα έχει τεχνολογία OLED και θα αποτελεί δημιούργημα της Samsung Display. H διαγώνιος της οθόνης θα είναι 6.38 ίντσες.

Σύμφωνα με τις διαδικτυακές πηγές, η Samsung Display θα ξεκινήσει την γραμμή παραγωγής της οθόνης του Samsung Galaxy Note 9 στις αρχές του επόμενου μήνα και αυτό είναι ένα ενδεικτικό στοιχείο της σύντομης εμφάνισης του στις αγορές. Ένα στοιχείο που θα πρέπει κανείς να λάβει υπόψη του για την απόφαση της Samsung να λανσάρει πιο νωρίς το Galaxy Note 9 είναι και το γεγονός ότι θέλει να προλάβει την Apple με την παρουσίαση των νέων μοντέλων του iPhone τον Σεπτέμβριο.

Σε αυτή τη φάση, πάντως, είναι μάλλον λίγο πρώιμο να βγάλει κανείς ασφαλή συμπεράσματα για τα σχέδια της Samsung αναφορικά με το Galaxy Note 9.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons