Το Samsung Galaxy Note 9 ανακοινώνεται στις 9 Αυγούστου

by George Polyzos • On 28-06-2018 • AT 2:30 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η Samsung προχώρησε στην αποστολή ηλεκτρονικών προσκλήσεων για ένα event που θα λάβει χώρα στις 11 το πρωί της 9ης Αυγούστου, στο Μπρούκλυν της Νέας Υόρκης.

Παρά το γεγονός ότι οι εν λόγω προσκλήσεις δεν αναφέρουν ότι πρόκειται για την παρουσίαση του Note 9 εντούτοις η γενικότερη εμφάνιση της πρόσκλησης αλλά και η χρονική περίοδος όπου τοποθετείται το event προδικάζουν την παρουσίαση του επόμενου phablet της κορεατικής εταιρείας.

Η 9η Αυγούστου είχε ήδη διαρρεύσει σε δημοσίευμα του Bloomberg μέσα στον Ιούνιο ενώ πολύ πρόσφατα η συσκευή έλαβε τις σχετικές πιστοποιήσεις και από την FCC (Federal Communications Commission). Με αυτά τα δεδομένα η επίσημη ανακοίνωση ενός Unpacked event θεωρούνταν θέμα χρόνου.

Οι έως τώρα φήμες θέλουν το Note 9 να είναι ουσιαστικά μία παρεμφερής εμφανισιακά αναβάθμιση του Note 8, κατά τρόπο ανάλογο της σχέσης μεταξύ του Galaxy S9 και του προγενέστερου S8. Να υπενθυμίσουμε ότι το S9 διαθέτει σημαντικά αναβαθμισμένη κάμερα ενώ τα υπόλοιπα στοιχεία του είναι παρεμφερή με του S8. Εντύπωση προκαλεί και η ύπαρξη έντονου κίτρινου χρώματος στην πρόσκληση, στοιχείο που ίσως σχετίζεται με κάποια χρωματική έκδοση της συσκευής.

Πολλοί αναλυτές σημειώνουν ότι η Samsung χρησιμοποιεί τη σειρά Note σαν πλατφόρμα εισαγωγής σημαντικών πειραματισμών σε επίπεδο hardware. Αυτό ίσως φέτος μεταφραστεί στην ενσωμάτωση του φημολογούμενου και πολυδιαφημισμένου in-display σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος.

Κατά τα λοιπά, το επερχόμενο Galaxy Note 9 θα διαθέτει επεξεργαστή Exynos 9810 ή Snapdragon 845 (σε επιλεγμένες αγορές), 6GB μνήμης RAM και 64GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου. Ορισμένα δημοσιεύματα θέλουν να υπάρχει και μία έκδοση με 512GB αποθηκευτικού χώρου και 8GB μνήμης RAM. Σίγουρα η συσκευή θα διαθέτει αναβαθμισμένη έκδοση της ψηφιακής βοηθού Bixby, ενώ διαρροές θέλουν να υπάρχει και μία έκδοση σε νέο καφέ χρώμα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons