Το Samsung Galaxy Note 8 υπάρχει… με την κωδική ονομασία «Baikal»

by George Polyzos • On 13-02-2017 • AT 12:56 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η Samsung φέρεται να εργάζεται ήδη στην ανάπτυξη του επόμενου μέλους της οικογένειας Galaxy Note, δίνοντάς του μάλιστα την κωδική ονομασία Baikal (Βαϊκάλη).

Η διαρροή έγινε από βιομηχανικό στέλεχος με μια ανάρτηση στο Twitter, συνοδευόμενη από μία σχετική εικόνα, η οποία φιλοξενείται παρακάτω. Στην εικόνα φαίνεται μία άποψη της παγωμένης λίμνης Βαϊκάλης, στη Σιβηρία, η οποία αποτελεί την βαθύτερη αλλά και την αρχαιότερη λίμνη στη Γη. Η ανάρτηση δεν έδινε κάποια πρόσθετη πληροφορία σχετικά με το μελλοντικό phablet της Samsung.

Ωστόσο, η κορεατική εταιρεία έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι θα υπάρξει Galaxy Note 8, το οποίο θα κάνει την εμφάνισή του εντός τους 2017 αντικαθιστώντας το αποσυρθέν από την κυκλοφορία Galaxy Note 7 με τις προβληματικές μπαταρίες. Αν και τα προβλήματα του Note 7 έβλαψαν την εικόνα της σειράς, η ίδια η εταιρεία θεωρεί ότι οι συσκευές που συνοδεύονται από την S-Pen έχουν ένα ιδιαίτερα πιστό κοινό και αυτός είναι ο λόγος που θα υπάρξει συνέχεια στην παραγωγή.

Οι λίγες φήμες σχετικά με το Galaxy Note 8 μιλούν για μία συσκευή εξοπλισμένη με οθόνη ανάλυσης 4K, αν και τα επερχόμενα Galaxy S8 και Galaxy S8 Plus ίσως αποτελέσουν μία καλύτερη ένδειξη για το που θα κινηθεί και το επόμενο μέλος της οικογένειας Note. Χαρακτηριστική είναι η παράδοση που θέλει τη Samsung να εξοπλίζει το εκάστοτε Note με παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά με την εκάστοτε ναυαρχίδα της σειράς Galaxy S.

Αν τα παραπάνω ισχύσουν και φέτος τότε ίσως το Note 8 χρησιμοποιεί τον Snapdragon 835 ή εναλλακτικά τον Exynos 8895 σε συνδυασμό με μνήμη RAM μεγέθους 6GB. Επιπλέον, αν το Galaxy S8 Plus διαθέτει οθόνη 6,2 ιντσών τότε μπορούμε επίσης να υποθέσουμε ότι το Note 8 θα διαθέτει ακόμη μεγαλύτερη οθόνη. Το λειτουργικό σύστημα θα είναι κάποια έκδοση του Android Nougat ενώ φυσιολογική θα πρέπει να θεωρείται και η ενσωμάτωση της προηγμένης τεχνητής νοημοσύνης Bixby.

Λογικά μετά την επίσημη ανακοίνωση των Galaxy S8 και Galaxy S8 Plus το ενδιαφέρον μοιραία θα στραφεί στο Note 8, οπότε και θα υπάρχουν πολύ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σύνθεση των τεχνικών του χαρακτηριστικών.

 

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons