Το Samsung Galaxy Note 7 αναδύεται από τις στάχτες του

by Nikos Kaimakamis • On 10-04-2017 • AT 11:05 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Νέα εμφάνιση κάνει ένα ανανεωμένο μοντέλο του Samsung Galaxy Note 7, με διαφορετική μπαταρία χωρητικότητας 3200 mAh. 

To Samsung Galaxy Note 7 εμφανίστηκε στο Βιετνάμ, όπου η κορεάτικη εταιρεία έχει μία δική της μονάδα παραγωγής και φαίνεται ότι από εκεί έχει κάνει όλες τις απαραίτητες αλλαγές, ώστε να είναι ασφαλής η εκ νέου προώθηση του Samsung Galaxy Note 7 στην αγορά. Ο κωδικός αριθμός του μοντέλου που έκανε την εμφάνισή του είναι το SM-N935, το οποίο δείχνει ότι πρόκειται για ένα ανακατασκευασμένο Samsung Galaxy Note 7.

H αρχική μπαταρία με την οποία είχε λανσαριστεί το Samsung Galaxy Note 7 είχε χωρητικότητα 3500 mAh και η τοποθέτησή της ήταν η αιτία που το phablet έπαιρνε φωτιά. Τώρα, η εταιρεία επιλέγει να τοποθετήσει μία μπαταρία μικρότερης χωρητικότητας προκειμένου να είναι πιο ασφαλής η χρήση του κινητού κάτω από όλες τις συνθήκες. Η Samsung δεν έχει δώσει αναλυτικές πληροφορίες αναφορικά με τα εμπορικά της σχέδια για τα ανακατασκευασμένα Samsung Galaxy Note 7, αλλά το σίγουρο είναι -όπως σημειώνει το Android Headlines- ότι δεν θα ήθελε να κάνει κάποια κίνηση που θα υπονόμευε την εμπορική πορεία του Samsung Galaxy S8 και S8 Plus.

Οι περισσότερες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για προώθηση των ανακατασκευασμένων συσκευών σε αναπτυσσόμενες αγορές, με χαμηλότερο κόστος από την αρχική τιμή του Samsung Galaxy Note 7.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons