Το Samsung Dex στο Galaxy S8 θέλει να αντικαταστήσει το PC

by Nikos Kaimakamis • On 27-01-2017 • AT 11:24 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Το Samsung Dex Station θα είναι ένα αξεσουάρ του Galaxy S8 που θα μπορεί να το μετατρέπει σε έναν μικρό υπολογιστή. 

Το Dex Station της Samsung φέρεται να είναι η απάντηση της κορεάτικης εταιρείας στο Continuum που προσφέρουν τα Windows 10 Smartphones, τα οποία μπορούν να μετρατραπούν σε μικρούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές με μία σύνδεση σε ένα κατάλληλο περιφερειακό.

Όλα κινούνται στη σφαίρα της φημολογίας ακόμα, αλλά ήδη η Samsung έχει καταθέσει τη σχετική αίτηση ευρεσιτεχνίας για ένα περιφερειακό που αναμένεται να είναι το μυστικό όπλο στη φαρέτρα του Samsung Galaxy S8.

To Samsung Dex αναμένεται να είναι ένα ειδικό dock, το οποίο να μπορεί να λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο με την Android ναυαρχίδα της Samsung και θα μπορεί να δεχτεί μια σειρά από περιφερειακά, όπως οθόνες, πληκτρολόγια ή ποντίκια, με το smartphone να αποτελεί το… κέντρο επιχειρήσεων του χρήστη.

Είναι δεδομένο ότι η υπολογιστή ισχύς δεν θα λείπει από το νέο μοντέλο της Samsung, επομένως θα είναι εύκολο να μπορέσει να προσφέρει λειτουργικότητα που θα θυμίζει εκείνη ενός υπολογιστή.

Το Samsung Galaxy S8 αναμένεται να είναι το πρώτο Android smartphone τελευταίας γενιάς το οποίο να προσφέρει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, το οποίο θα έρθει να ανταγωνιστεί τις αντίστοιχες Windows προτάσεις.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons