Το Razer Phone 2 δίνει νέες διαστάσεις στο mobile gaming

by Nikos Kaimakamis • On 30-10-2018 • AT 11:54 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Το Razer Phone 2 ξεκινά την εμπορική του πορεία με ανανεωμένα χαρακτηριστικά για όσους αγαπούν το mobile gaming. 

Όπως θα περίμενε κανείς από ένα gaming smartphone, τα χαρακτηριστικά του Razer Phone 2 ανήκουν στη high end κατηγορία, με την οθόνη να έχει διαγώνιο 5.7 ιντσών, με αναλογία 16:9 και ανάλυση QHD. H οθόνη αυτή έχει μεγάλη φωτεινότητα για να αντεπεξέρχεται ικανοποιητικά στις ανάγκες του gaming, ενώ στο εσωτερικό του Razer Phone 2 υπάρχει ένας επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 845, χρονισμένος στα 2.8 GHz με τα γραφικά να αναλαμβάνει ένα Adreno 630 chip.

Η μνήμη RAM είναι στα 8 GB, ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος είναι στα 64 GB. H χωρητικότητα της μπαταρίας είναι στα 4000 mAh, στοιχείο που αποδεικνύεται επαρκές για τις gaming εφαρμογές που είναι ενεργειακά απαιτητικές. Το λειτουργικό σύστημα είναι το Android 8.1, με το Razer Phone 2 να βρίσκεται στη λίστα αναμονής για την αναβάθμιση σε Android Pie. Ειδική μέριμνα έχει δοθεί από την Razer για την ψύξη του τηλεφώνου, έτσι ώστε να μην εμφανίζονται φαινόμενα υπερθέρμανσης.

Το Razer Phone 2 υποστηρίζει και την τεχνολογία ασύρματης φόρτισης, ενώ υπάρχει και ένα ειδικό αξεσουάρ για να τοποθετείται η συσκευή πάνω του και να αντλεί ενέργεια. Η ενδεικτική τιμή του Razer Phone 2 στις ΗΠΑ είναι στα 799 δολάρια.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons