Το πρώτο ολοκληρωμένο έξυπνο σύστημα fitness από τις HTC και Under

by George Polyzos • On 07-01-2016 • AT 4:45 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

HTC_UA HealthBox

Οι ΗTC και Under Armour ανακοίνωσαν το UA HealthBox, το πρώτο στον κόσμο έξυπνο σύστημα fitness, το οποίο μετρά, παρακολουθεί και διαχειρίζεται τις πιο σημαντικές παραμέτρους της υγείας και της φυσικής κατάστασης.

Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από την HTC με τη σφραγίδα της UA Record, το UA HealthBox περιλαμβάνει ένα fitness band, ένα καρδιοσυχνόμετρο και μια έξυπνη ζυγαριά, όλα τους συνδεδεμένα μόνιμα με την εφαρμογή της UA Record, παρέχοντας πληροφορίες που ενθαρρύνουν τους χρήστες να βελτιώνουν διαρκώς την υγεία και τη φυσική τους κατάσταση. Η νέα εφαρμογή UA Record είναι διαθέσιμη για λήψη από τα Google Play και App Store.

Συνδυασμένη με ένα HTC smartphone ή άλλες συσκευές με Android ή iOS, η εφαρμογή UA Record λειτουργεί σαν πίνακας καταγραφής των καθημερινών δραστηριοτήτων που καθορίζουν τον τρόπο ζωής σου. Αξιοποιώντας ένα απλό στην εγκατάσταση και εύχρηστο σύστημα, το UA HealthBox καταρρίπτει τεχνολογικά εμπόδια και περιπλοκότητες στηριζόμενο στην ίδια φιλοσοφία με την οποία η HTC σχεδιάζει smartphones.

Το UA Band έχει σχεδιαστεί για να φοριέται όλη μέρα, κάθε μέρα. Πρόκειται για ένα περικάρπιο που καταγράφει την καθημερινή δραστηριότητα στο σύνολό της, συμπεριλαμβάνοντας τα διαστήματα εξάσκησης και ύπνου, παρέχοντάς στο χρήστη τη δυνατότητα να θέτει έναν ημερήσιο στόχο και να παρακολουθεί άμεσα την εξέλιξή του.

Επιπλέον, το UA Band αξιοποιεί ένα ομοιογενές περίβλημα με μια οθόνη διακριτικά τοποθετημένη κάτω από την εξωτερική επικάλυψη που επιτρέπει στην τεχνολογία να περνά απαρατήρητη όταν δεν βρίσκεται σε χρήση. Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των αθλητών, το περικάρπιο προσφέρει μια προηγμένη λειτουργία εκγύμνασης με μια οθόνη που παραμένει ανοιχτή σε όλη τη διάρκειά της άσκησης, καθώς επίσης και μια ένδειξη LED που, συνδυαζόμενη με τον μετρητή UA Heart Rate, εμφανίζει τη συχνότητα των καρδιακών παλμών. Το UA Band κυκλοφορεί σε μαύρο χρώμα με κόκκινη σαγρέ εσωτερική πλευρά για την απορρόφηση της υγρασίας.

Health Box - UA - Renders

Το UA Heart Rate είναι ένα καρδιοσυχνόμετρο, εφοδιασμένο με μια πρωτοποριακή τεχνολογία micro snap που συντελεί ώστε να λειτουργεί ανεπαίσθητα στη διάρκεια της εξάσκησης. Ο ιμάντας θώρακα και ο αποσπώμενος αισθητήρας βοηθούν τους χρήστες να ελέγχουν την ένταση και να εξασκούνται εξυπνότερα και αποτελεσματικότερα. Tο UA Heart Rate δημιουργήθηκε επίσης για να προσφέρει έναν ακριβή υπολογισμό των θερμίδων που καταναλώνονται σε κάθε στιγμή. Συνδυασμένο με την εφαρμογή UA Record, το UA Heart Rate σε βοηθά να διαμορφώνεις τις προσωπικές σου ζώνες καρδιακής συχνότητας, ανάλογα με τη δραστηριότητα.

Το UA Scale είναι μια ζυγαριά εξαιρετικού design, με εντυπωσιακή κυκλική σχεδίαση και ενεργοποιημένο Wi-Fi. Η ζυγαριά αξιοποιεί μια γυάλινη επιφάνεια με προηγμένη τεχνολογία αγώγιμης βαφής που παρέχει τη δυνατότητα ανάλυσης του βάρους και του ποσοστού λίπους του οργανισμού. Η διακριτική οθόνη LED διατηρεί την τεχνολογία απαρατήρητη πίσω από το γυαλί όταν βρίσκεται εκτός λειτουργίας. Η ζυγαριά μπορεί να υποστηρίξει έως και οκτώ χρήστες, ενώ συγχρονίζεται με την εφαρμογή UA Record για να μπορούν εκείνοι να διαπιστώνουν τις τάσεις του βάρους τους, σαν μέρος του συνολικού τους «πίνακα επιδόσεων». Το UA Scale κυκλοφορεί σε μαύρο χρώμα με μια κόκκινη σαγρέ εσωτερική πλευρά.

Το UA HealthBox θα είναι διαθέσιμο από τις 22 Ιανουαρίου στις Η.Π.Α στα www.HTC.com, www.UA.com, ενώ θα κυκλοφορήσει σε διεθνές επίπεδο κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. 400$ για μία ζυγαριά και ένα fitness band! Τρέχουμε να το αγοράσουμε σήμερα κιόλας.

Top

Show Buttons
Hide Buttons