Το πρώτο Microsoft Lumia ανακοινώνεται στις 11 Νοεμβρίου

by George Polyzos • On 07-11-2014 • AT 2:23 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

 

teaser_Microsoft_11_11

Φαίνεται ότι η Microsoft δεν χάνει χρόνο και μέσω ενός teaser ενημέρωσε το καταναλωτικό κοινό ότι στις 11 Νοεμβρίου θα κάνει την εμφάνισή του το νέο Lumia smartphone της εταιρείας.

Η δήλωση ήταν απλή και περιεκτική: «Η Microsoft φέρνει την ισχύ της καθημερινής mobile τεχνολογίας στον καθένα. Επισκεφθείτε μας στις 11 Νοεμβρίου για να μάθετε περισσότερα». Επιπλέον, στο teaser της εταιρείας κάνει την «μερική» εμφάνισή της μία Lumia συσκευή σε πορτοκαλί χρώμα.

Με τον τρόπο αυτό θα παρουσιαστεί και επίσημα το πρώτο smartphone της Microsoft, ενώ την ίδια ημέρα θα λάβει και τυπικά τέλος η εμφάνιση του λογοτύπου της Nokia σε νέες συσκευές.

Σύμφωνα με το Verge η συσκευή που πρόκειται να παρουσιαστεί την ερχόμενη Τρίτη θα ανήκει στην κατηγορία των οικονομικών μοντέλων, ενδεχομένως με low-end τεχνικά χαρακτηριστικά που θα στοχεύει στη μεγάλη μάζα του καταναλωτικού κοινού.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει διαρρεύσει η ονομασία του νέου μοντέλου, το Venture Beat υποστηρίζει ότι θα έχει οθόνη HD διαγωνίου 5 ιντσών, με μνήμη RAM μεγέθους 1GB, αποθηκευτικό χώρο μεγέθους 8GB, κύρια κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 5 Megapixel, υποστήριξη δύο καρτών SIM και επεξεργαστή Snapdragon 200 χρονισμένο στα 1,2GHz.

Επίσης, είναι πολύ πιθανό η νέα Lumia συσκευή να διαθέτει και εμπρόσθια VGA κάμερα, κάτι που απουσίαζε από τα προηγούμενα οικονομικά μοντέλα της εταιρείας.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons