Το πρώτο HP laptop με σύνδεση USB-C

by Nikos Kaimakamis • On 19-06-2015 • AT 2:01 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

HP_Pavilion_x2_colors.0

Το νέο πρότυπο σύνδεσης USB-C επεκτείνεται και βρίσκει τη θέση του σε ολοένα περισσότερους υπολογιστές, με την HP να το τοποθετεί στο νέο της laptop. 

To HP Pavillion X2 δεν έχει μόνο θύρα USB-C, αλλά προσφέρει και συνδεσιμότητα USB 2.0. Πρόκειται για ένα υβριδικό μοντέλο, με αποσπώμενο πληκτρολόγιο, με οθόνη αφής διαγωνίου 10,1 ιντσών. To HP Pavillion X2 έχει εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 32 GB, ενώ ο επεξεργαστής είναι Intel Atom, τετραπλού πυρήνα. Θα ξεκινήσει να πωλείται από τις 21 Ιουλίου και η τιμή του εκτιμάται ότι θα είναι τα 299 δολάρια στις ΗΠΑ.

Παράλληλα, η HP παρουσίασε τρία νέα μοντέλα στην οικογένεια Envy με οθόνες διαγωνίου 14, 15.6 και 17.3 ιντσών για πιο κλασική computing χρήση, σε τιμές που θα ξεκινούν από τα 699 δολάρια στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Η έναρξη της διάθεσης των νέων μοντέλων της οικογένειας Envy αναμένεται να γίνει στις αρχές του επόμενου μήνα.

HP_Pavilion_x2_red_left_facing.0.0

To USB-C είναι ένας νέος λεπτός τρόπος ενσύρματης συνδεσιμότητας που ταιριάζει τόσο στα κινητά τηλέφωνα, όσο και σε μεγαλύτερες συσκευές όπως είναι τα tablets και τα laptops. Προσφέρει αμφίδρομη συνδεσιμότητα, στοιχείο που αποτελεί ένα από τα κύρια πλεονεκτήματά του. Σταδιακά θα το βλέπουμε να παίρνει τη θέση του σε πολλές συσκευές που παρουσιάζουν όλοι οι κατασκευαστές που το υποστηρίζουν.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons