Το πρώτο gaming laptop με κυρτή οθόνη από την Acer

by Nikos Kaimakamis • On 01-09-2016 • AT 11:27 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Gaming

acer predator 21 x

To Acer Predator 21 X είναι ένα gaming powerhowse, το οποίο ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό λόγω της κυρτής οθόνης του. 

Στο πλαίσιο της παρουσίας της στην IFA, η εταιρεία κέντρισε το ενδιαφέρον των επισκεπτών με το ογκώδες Acer Predator 21 X. Πρόκειται για ένα gaming laptop με οθόνη διαγωνίου 21 ιντσών και ανάλυση 2560×1080 pixels. O επεξεργαστής του είναι ένας Intel Korby Lake 7ης γενιάς, ενώ στον τομέα των γραφικών τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα, με δύο κάρτες γραφικών NVIDIA GeForce GTX 1080.

acer_predator_21_x_edit

Ειδική μέριμνα έχει δοθεί για την ψύξη του Acer Predator 21 X, καθώς υπάρχουν 5 ανεμιστήρες στο εσωτερικό του, με τους τρεις από αυτούς να είναι μεταλλικοί. Υπάρχει μηχανικό πληκτρολόγιο, με φωτισμό και ένας έξυπνος τρόπος μετατροπής του αριθμητικού πληκτρολογίου σε touchpad. Για την αποθήκευση των δεδομένων χρησιμοποιούνται SSD με την χωρητικότητα να φτάνει τα 4 TB.

Υπάρχουν τέσσερα slots για τη RAM DDR4, η οποία μπορεί να φτάσει τα 64 GB, σύμφωνα με το Verge. Υπάρχει τεχνολογία εντοπισμού του ματιού του χρήστη, ενώ στο πλαίσιό του υπάρχει ανοιχτό παράθυρο για να βλέπει κανείς τους ανεμιστήρες στο κάτω μέρος του ογκώδους πλαισίου σε λειτουργία.

Το Acer Predator 21 X έχει εξελιγμένο σύστημα ήχου με 4 ηχεία και 2 subwoofer για gaming απόλαυση. Αν αναρωτιέστε για το πόσο ζυγίζει αυτή η… πλούσια σύνθεση, τότε αρκεί να αναφέρουμε ότι το βάρος του εκτοξεύεται στα 8 κιλά! Για την τιμή του, ούτε λόγος.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons