Το Project Morpheus γίνεται Playstation VR

by Nikos Kaimakamis • On 16-09-2015 • AT 11:05 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

project morpheus

H Sony ανακοίνωσε ότι αλλάζει το όνομα του κράνους εικονικής πραγματικότητας της, μαζί με μία μείωση τιμής για την κονσόλα της. 

Αναλυτικότερα, η Sony μετονομάζει πλέον το Project Morpheus σε Playstation VR, το οποίο καθιστά πιο ξεκάθαρη την χρήση για την οποία προορίζεται. Θα είναι, δηλαδή, ένα κράνος εικονικής πραγματικότητας, το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα αξεσουάρ για το Playstation.

Ήδη η Sony βρίσκεται σε συνεννόηση με διάφορα studios και developers, προκειμένου να καταφέρει να έχει έναν ικανό αριθμό games όταν θα γίνει και το λανσάρισμα του Playstation VR. Δεν έχει καθοριστεί ακόμα μία ημερομηνία για το πότε θα παρουσιαστεί επισήμως το κράνος, αλλά είναι ήδη σαφές ότι θα αυτή θα γίνει εντός του 2016.

Η άλλη ενδιαφέρουσα gaming είδηση από το στρατόπεδο της Sony είναι το γεγονός ότι η τιμή του Playstation 4 θα πέσει αρχικά στην Ιαπωνία, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει κάτι αντίστοιχο και σε άλλες αγορές. Σύμφωνα με το Venture Beat, η τιμή του Playstation 4 στην Ιαπωνία, διαμορφώνεται στα 292 δολάρια από τα 334 που κόστιζε για τα μοντέλα με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 500 GB.

Στην Ιαπωνία δεν είναι ακόμα διαθέσιμη η έκδοση με σκληρό 1ΤΒ, ενώ αναμένουμε να δούμε μήπως θα συμβεί κάτι αντίστοιχο και στην Ευρώπη.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons