Το πρόγραμμα Start Path Global της Mastercard επιστρέφει για τα ελληνικά startups

by George Polyzos • On 23-04-2017 • AT 2:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Η Mastercard καλωσόρισε πέντε νέα startups στο πρόγραμμά της Start Path Global, την παγκόσμια πρωτοβουλία της εταιρίας για τη στήριξη καινοτόμων startups που διαμορφώνουν εκ νέου το μέλλον του εμπορίου.

Το πρόγραμμα είναι ανοιχτό για startups που επαναπροσδιορίζουν τις τραπεζικές υπηρεσίες και τον τομέα των πληρωμών και έχουν ήδη καταφέρει να συγκεντρώσουν έναν σημαντικό Series A γύρο χρηματοδότησης.

Τρεις από τις τέσσερις startups που μπήκαν στον εαρινό κύκλο στο πρόγραμμα Start Path 2017, εστιάζουν τη δραστηριότητά τους στην τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, χρησιμοποιώντας τη για την ανάλυση καταναλωτικών συμπεριφορών, για την ενδυνάμωση της εμπειρίας του πελάτη εντός και εκτός καταστήματος και τον υπολογισμό του λογαριασμού και στοιχείων πληρωμών, δημιουργώντας και οδηγώντας μια σειρά από καινοτομίες για το λιανεμπόριο.

Οι υπόλοιπες δύο startups του εαρινού κύκλου του προγράμματος έχουν αναπτύξει λύσεις που επεκτείνουν την πρόσβαση των καταναλωτών, μέσα από καινοτομίες στα σημεία πώλησης. Οι πέντε startups του εαρινού κύκλου του Start Path 2017 είναι οι: Divido με έδρα το Λονδίνο, Endor από το Τελ Αβίβ, Regalii, Fluid AI και NetPlusDotCom.

H Mastercard έχει ήδη ανοίξει τις αιτήσεις του προγράμματος για τον καλοκαιρινό κύκλο του 2017 Start Path, για εταιρίες σε πιο προχωρημένο στάδιο, και αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Κυριακή 23 Απριλίου.

Για να εγγραφείτε, επισκεφθείτε το: www.startpath.com

 

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons