Το Popcorn Time επιστρέφει με νέο domain

by Nikos Kaimakamis • On 01-03-2016 • AT 1:14 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Home Electronics Internet

popcorn-time-popular

Μία νέα εκδοχή του Popcorn Time, της υπηρεσίας video streaming μέσα από torrents είναι και πάλι ενεργή με ένα μεγάλο πλήθος ταινιών. 

Το Popcorn Time μπορεί να το βρει κανείς στο domain popcorntime.sh, με πολλές ταινίες διαθέσιμες με την μορφή streaming από torrents, μία επιλογή που δεν μπορεί κανείς να πει ότι διακρίνεται για τη νομιμότητά της, στο θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων. Παλαιότερα, η υπηρεσία ήταν διαθέσιμη μέσα από το popcorntime.io, αλλά είχε σταματήσει μετά από μία μήνυση από την MPAA.

Οι δημιουργοί του Popcorn Time ισχυρίζονται ότι δεν διανέμουν πειρατικό περιεχόμενο μέσω της νέας υπηρεσίας, ενώ η νέα εκδοχή της υπηρεσίας είναι βασισμένη στο Butter, με το οποίο -σύμφωνα με το Verge- δεν υπάρχουν τα νομικά προβλήματα που υπήρχαν παλαιότερα. Μάλιστα, οι δημιουργοί του Popcorn Time δηλώνουν με κάθε ευκαιρία ότι δεν τους ενδιαφέρει η κερδοφορία από την υπηρεσία.

Η υπηρεσία του Popcorn Time είχε λανσαριστεί το 2014 και έκλεισε γρήγορα μετά από τις νομικές πιέσεις, ενώ ακολούθησε η εμφάνιση πολλών κλώνων του, οι οποίοι και δημιούργησαν μια σχεδόν χαοτική κατάσταση για το επίσημο Popcorn Time, στην προσπάθειά του να μη συνδεθεί το όνομά της υπηρεσίας με την παράνομη διακίνηση περιεχομένου και τη διακίνηση malware.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΑΛΙΑ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ POPCORN TIME ΣΕ ΧΡΕΩΝΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕΣ ΙΣΧΥΕΙ Η ΡΑΔΙΟΑΡΒΥΛΑ????

    • Δεν ισχυει, ειναι δωρεαν

Top

Show Buttons
Hide Buttons