Το Pocket προτείνει ενδιαφέροντα άρθρα για εσάς

by Nikos Kaimakamis • On 27-08-2015 • AT 11:39 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Pocket-Device-Lineup

H νέα έκδοση της Read it Later εφαρμογής του Pocket σε Web, Android και iOS παρουσιάζει το Recomendations tab για προτεινόμενα άρθρα. 

Με το Pocket 6.0, όπου ο χρήστης εξακολουθεί να αποθηκεύει άρθρα και ιστοσελίδες για να τα διαβάσει αργότερα, μέσα από τον browser στον υπολογιστή του, ή την αντίστοιχη εφαρμογή σε φορητές συσκευές με λειτουργικό σύστημα iOS και Android, το σύστημα προτείνει άρθρα που μπορεί να βρει ενδιαφέροντα ο χρήστης, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τα όσα αποθηκεύει συνήθως.

Η νέα προσθήκη στο Pocket τροφοδοτείται από όσα αποθηκεύουν οι χρήστες στον προσωπικό λογαριασμό τους και ο διαμοιρασμός γίνεται μέσα από την εύρεση των κοινών ενδιαφερόντων των χρηστών. Ο χρήστης μπορεί να επέμβει στις προτάσεις που γίνονται στο Recommendations tab, διαγράφοντας εκείνα τα άρθρα που δεν τον ενδιαφέρουν, πατώντας το X που εικονίζεται δίπλα από ένα άρθρο.

Pocket_Recommended

Το νέο χαρακτηριστικό είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα για αρχή, αλλά σύντομα θα υποστηρίζονται και άλλες γλώσσες. Το Pocket, στο επίσημο blog του αναφέρει ότι ήδη έχουν αποθηκευτεί στην υπηρεσία περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια άρθρα, ενώ διαρκώς προστίθενται χιλιάδες νέα κάθε μέρα από όλους τους χρήστες της υπηρεσίας. Εννοείται ότι τα recommended άρθρα στο Pocket μπορούν και αυτά να αποθηκευτούν με τη σειρά τους στη λίστα σας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons