Το PlayStation 4 «μιλάει» πλέον και άπταιστα… ελληνικά

by George Polyzos • On 21-08-2017 • AT 11:21 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

Η Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE) ανακοίνωσε τα νέα χαρακτηριστικά της επόμενης σημαντικής ενημέρωσης λογισμικού συστήματος 5.00, ανάμεσα στις οποίες θα είναι και η επιλογή της ελληνικής γλώσσας στο μενού του συστήματος.

Οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν μια βελτιωμένη εμπειρία χρήσης του κορυφαίου συστήματος ψυχαγωγίας, μέσα από τη δοκιμαστική έκδοση (beta) της νέας ενημέρωσης που είναι διαθέσιμη για το κοινό από τις 17 Αυγούστου 2017.

Συγκεκριμένα, τα νέα χαρακτηριστικά:

Ελληνική γλώσσα συστήματος
Το PS4 πλέον θα παρέχει την υποστήριξη της ελληνικής γλώσσας μέσα από τις διαθέσιμες επιλογές του μενού του συστήματος.

Οικογενειακοί λογαριασμοί
Το νέο σύστημα θα προσφέρει μια πιο ευέλικτη εμπειρία για τις οικογένειες στο PS4, διευκολύνοντας την εγκατάσταση των λογαριασμών PSN για τα παιδιά και προσαρμόζοντας τις ρυθμίσεις γονικού ελέγχου. Πλέον δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να ορίσουν λειτουργίες διαφορετικές για το κάθε παιδί, γεγονός που εξασφαλίζει μία πιο ασφαλή πλοήγηση.

Ενημερώσεις ειδοποιήσεων
Οι ειδοποιήσεις pop-up μπορούν να απενεργοποιηθούν κατά την παρακολούθηση μιας ταινίας ή μιας τηλεοπτικής εκπομπής στο PS4. Θα υπάρχει επίσης η επιλογή να απενεργοποιήσετε τις προεπισκοπήσεις μηνυμάτων στις αναδυόμενες ειδοποιήσεις σας. Οι ειδοποιήσεις μπορούν επίσης να προβληθούν από το Quick Menu, ώστε να μην χρειαστεί να αφήσετε το παιχνίδι σας.

Virtual Surround στο PS VR
Το PlayStation VR θα υποστηρίζει ήχο surround 5.1 ή 7.1 καναλιών στα ακουστικά όταν παρακολουθείτε Blu-ray και DVD σε λειτουργία Cinematic, προσφέροντας μια ακόμη πιο συναρπαστική εμπειρία προβολής.

Twitch
Το PS4 Pro θα υποστηρίξει ανάλυση 1080p 60fps κατά τη διάρκεια live streaming στο Twitch, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να κάνουν broadcast τις εμπειρίες τους, σε ακόμα καλύτερη ποιότητα και αξιόπιστη ροή.

Η Ενημέρωση Λογισμικού Συστήματος Έκδοση 5.00 για το PS4 βρίσκεται ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το https://www.playstation.com/el-gr/

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons