Το PlayStation γιορτάζει και χαρίζει 2 PS4 20th Anniversary Edition

by George Polyzos • On 04-02-2015 • AT 12:04 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

PS4_20_10

Η Sony γιορτάζει 20 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου PlayStation και προσφέρει σε δύο τυχερούς την ευκαιρία να αποκτήσουν τη συλλεκτική επετειακή κονσόλα, PS4 20th Anniversary Edition.

Στον διαγωνισμό, στη σελίδα του PlayStation στο Facebook, που θα διαρκέσει από τις 3 Φεβρουαρίου 2015 έως και την 1η Μαρτίου 2015, δύο τυχεροί νικητές θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν την ειδική έκδοση του PS4 που δημιουργήθηκε τιμώντας την εικοστή επέτειο από την κυκλοφορία του πρώτου PlayStation (PS), στις 3 Δεκεμβρίου 1994.

Πιο συγκεκριμένα, οι φίλοι του PlayStation που ονειρεύονται να αποκτήσουν την συλλεκτική, αριθμημένη έκδοση “PlayStation 4 20th Anniversary Edition”, μπορούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό, συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στην ειδική εφαρμογή που έχει δημιουργηθεί για τις ανάγκες του διαγωνισμού, στη σελίδα του PlayStation στο Facebook, www.facebook.com/PlayStationGreece. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου 2015.

PS 20th Anniversary Contest

Το “PlayStation 4 20th Anniversary Edition” κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο σε 12.300 τεμάχια παγκοσμίως, ένας αριθμός που παραπέμπει στην ημερομηνία του αρχικού λανσαρίσματος του αυθεντικού PlayStation, ενώ τα ελάχιστα κομμάτια που ήρθαν στην Ελλάδα δεν θα διατεθούν προς πώληση.

Το πρώτο σύστημα PlayStation γνώρισε ευρεία αναγνώριση για τις επαναστατικές τεχνολογίες που ενσωμάτωνε, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας επεξεργασίας 3D γραφικών υψηλής ευκρίνειας σε πραγματικό χρόνο, κάτι πρωτοφανές για οικιακές κονσόλες, αλλά και για τη συλλογή παιχνιδιών που το συνόδευε.

Το PlayStation σήμανε μια επανάσταση για τη βιομηχανία και έγινε η πρώτη οικιακή κονσόλα στην ιστορία που ξεπέρασε το ορόσημο των 100 εκατομμυρίων τεμαχίων σε αθροιστικές παγκόσμιες πωλήσεις.

[Δ.Τ. Sony]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons