Το PlayStation 4 με σκληρό δίσκο 1TB κυκλοφορεί στις 15 Ιουλίου

by George Polyzos • On 23-06-2015 • AT 8:48 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

PS4_B1TB_JetBlack_3D_CEN

Η Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) ανακοίνωσε ότι το PlayStation 4 Ultimate Player Edition, με σκληρό δίσκο 1TB θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 15 Ιουλίου.

Το PlayStation 4 Ultimate Player Edition προσφέρει όλες τις κορυφαίες λειτουργίες του PlayStation, με τεράστιο αποθηκευτικό χώρο προκειμένου να κατεβάσετε και να ολοκληρώσετε τα κορυφαία παιχνίδια της αγοράς.

Η χρονική συγκυρία δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη, καθώς η συλλογή των διαθέσιμων τίτλων του PS4 επεκτείνεται διαρκώς κατά τη διάρκεια του 2015, όπου θα κυκλοφορήσουν παιχνίδια όπως τα πολυαναμενόμενα Until Dawn, Batman: Arkham Knight, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Destiny: The Taken King και God of War III: Remastered.

Οι παίκτες μπορούν να εκμεταλλευτούν τον διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο, προκειμένου να κατεβάσουν απευθείας στο σύστημα τα αγαπημένα παιχνίδια τους από το PlayStation Store (PS Store). Μέσω του PS Store όλοι οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν πρώτοι τους κορυφαίους νέους τίτλους, αφού προσφέρει τη δυνατότητα προ-παραγγελιών.

Η λειτουργία auto-download επιτρέπει την αυτόματη λήψη των τίτλων που έχετε προ-παραγγείλει στο PS4, ούτως ώστε να μπορείτε να παίξετε από το πρώτο δευτερόλεπτο της κυκλοφορίας τους. Με το PlayStation 4 Ultimate Player Edition έχετε στη διάθεσή σας ακόμη περισσότερο χώρο προκειμένου να κατεβάζετε άμεσα τα κορυφαία παιχνίδια της αγοράς. Επιπρόσθετα, η αυξημένη χωρητικότητα επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν στο έπακρο την Instant Game Collection του PlayStation Plus (Συλλογή Μηνιαίων Παιχνιδιών), κατεβάζοντας ακόμη περισσότερα παιχνίδια.

Το PlayStation 4 Ultimate Player Edition θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 15 Ιουλίου 2015. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.playstation.com.

[Δ.Τ. Sony]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons