Το PlayStation 4 αποκτά εφαρμογή media player

by George Polyzos • On 16-06-2015 • AT 2:35 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

PlayStation_4

Το PlayStation 4, η κονσόλα της Sony, αποκτά εφαρμογή media player μέσω της οποίας οι κάτοχοί της θα μπορούν να αναπαράγουν αρχεία βίντεο, μουσική και φωτογραφίες.

Η «είδηση» αποκαλύφθηκε μέσω ενός blog post της ίδιας της Sony λίγο πριν το χθεσινοβραδινό event της εταιρείας στο πλαίσιο της έκθεσης E3. Με δεδομένο ότι η προηγούμενη κονσόλα της Sony, το PlayStation 3, διέθετε ενσωματωμένο media player αποτελούσε παράλειψη το γεγονός ότι αυτός απουσίαζε από το PS4.

Με τη συγκεκριμένη επανόρθωση οι κάτοχοι της κονσόλας θα μπορούν να αναπαράγουν αρχεία βίντεο και ήχου, προερχόμενα είτε από κάποιο αποθηκευτικό μέσο (πχ USB drive) ή ακόμη και μέσω ενός οικιακού server.

Media-player-for-the-PS4

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας η προσθήκη του «Media Player for the PS4», όπως θα είναι η επίσημη ονομασία του, ήταν χρόνια απαίτηση των χρηστών της κονσόλας. Παράλληλα, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι το Xbox One η ανταγωνιστική κονσόλα της Microsoft διαθέτει επίσης εφαρμογή media player.

Ο «Media Player for the PS4» θα κάνει την εμφάνισή του στις οθόνες περιεχομένου των κατόχων του PS4 απ’ όπου θα μπορεί να γίνει επιλογή του για download και εγκατάσταση από το PlayStation Store. Η εφαρμογή υποστηρίζει μια ποικιλία αρχείων διαφόρων τύπων όπως MKV, AVI, MP4, JPEG, PNG, MP3 και AAC.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons