Το Pixelbook Go είναι η φορητή computing πρόταση της Google

by George Polyzos • On 23-10-2019 • AT 9:54 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

To Pixelbook Go είναι το νέο Chromebook της Google, το οποίο -όπως μαρτυρεί, άλλωστε και το όνομά του- δίνει έμφαση στον προσιτό χαρακτήρα και τη φορητότητα.

Η τιμή του στις ΗΠΑ θα ξεκινά από τα 649 δολάρια, όπως ανακοινώθηκε από την εταιρεία, ενώ το πάχος του θα είναι μόλις 13 χιλιοστά. Στις διαστάσεις του χωρά μία οθόνη με διαγώνιο 13,3 ιντσών και θα είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα, το μαύρο και το ροζ. Το πληκτρολόγιό του υπόσχεται γρήγορη και άνετη πληκτρολόγηση εν κινήσει, με την μπαταρία να επαρκεί για 12 ώρες αυτονομίας. Υπάρχει και η δυνατότητα της ταχείας φόρτισης, καθώς τα 20 λεπτά στην πρίζα είναι αρκετά για δύο ώρες απρόσκοπτης λειτουργίας.

Το πλαίσιο του Pixelbook Go είναι κατασκευασμένο από μαγνήσιο, για αντοχή ακόμα και σε απρόβλεπτες καταστάσεις, στοιχείο που θα πρέπει να θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ σε μία συσκευή που καλείται να συνοδεύει τον κάτοχο της παντού. Από την άλλη μεριά, έχει δοθεί ιδιαίτερη μέριμνα στην κατασκευή των πλήκτρων του πληκτρολογίου, προκειμένου να έχουν αντοχή στην πολύωρη χρήση και στον χρόνο, αλλά και να μην παράγουν ενοχλητικό θόρυβο σε έναν δημόσιο χώρο.

Όπως συμβαίνει πάντοτε σε ένα Chromebook, έτσι και στην περίπτωση του άρτι αφιχθέν Google Pixelbook Go, η εκκίνηση γίνεται σε δευτερόλεπτα, με το νέο μοντέλο να έχει ταχύτατη απόκριση στις εντολές του κατόχου του. Υπάρχει ενσωματωμένο λογισμικό ασφαλείας στο λειτουργικό σύστημα Chrome OS, το οποίο προσφέρει πρόσβαση σε όλες τις γνωστές εφαρμογές της Google. Επιπρόσθετα, η Google υποστηρίζει και αυτό το Chromebook με συνεχή και αυτόματα πακέτα αναβάθμισης που γίνονται διαθέσιμα online.

Η διαδικασία των προπαραγγελιών για το Pixelbook Go έχει ήδη ξεκινήσει σε Αμερική, Καναδά, με την Αγγλία να ακολουθεί τον Ιανουάριο του 2020. Όλες οι προπαραγγελίες γίνονται μέσα από το επίσημο Google Store.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons