Το Pixel Stand της Google θα μετατρέπει το smartphone σε “έξυπνη” οθόνη

by George Polyzos • On 30-07-2018 • AT 2:51 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η Google ίσως λανσάρει ένα αξεσουάρ, με την ονομασία Pixel Stand, μαζί με την ανακοίνωση της επόμενης σειράς smartphones Pixel 3, πιθανότατα το ερχόμενο φθινόπωρο.

Η ύπαρξη της εν λόγω συσκευής αποκαλύφθηκε όταν αναλυτές εξετάζοντας την beta έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google «έπεσαν» επάνω σε μία συσκευή με την ονομασία Pixel Stand. Αναλυτές θεωρούν ότι το εν λόγω stand θα επιτρέπει στο τοποθετημένο Pixel smartphone να λειτουργεί με τρόπο παρόμοιο με τις «έξυπνες» οθόνες που διαθέτουν ενσωματωμένο τον Google Assistant.

Ο κώδικας του λογισμικού που αναλύθηκε και «αποκάλυψε» το Pixel Stand φανερώνει ότι όταν το τηλέφωνο είναι τοποθετημένο στη βάση ο Google Assistant θα λειτουργεί κανονικά παρέχοντας απαντήσεις σε ερωτήματα, δίνοντας προτάσεις και ακολουθώντας εντολές, ακόμη και όταν είναι κλειδωμένο.

Παράλληλα, το Pixel Stand φαίνεται ότι θα λειτουργεί και σαν βάση ασύρματης φόρτισης. Προφανώς δεν υπάρχει επιβεβαίωση για την ύπαρξη της συσκευής ενώ δεν υπάρχει η παραμικρή διαρροή εικόνας. Εάν το εν λόγω αξεσουάρ είναι υπαρκτό τίθεται και το ερώτημα πώς θα το κοστολογήσει η Google καθώς θα μπορούσε να γίνει μία προσιτή λύση ψηφιακού βοηθού με οθόνη, σε σχέση με τον ανταγωνισμό που έχει αρχίσει να δημιουργείται.

Η νέα σειρά Pixel 3 μαζί με άλλα hardware προϊόντα της Google, ενδεχομένως και με το Pixel Stand, αναμένεται να παρουσιαστούν επίσημα τον ερχόμενο Οκτώβριο. Στο ίδιο event είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστεί και το Pixel Watch, το smartwatch της εταιρείας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons