Το Pixel Slate και το έξυπνο ηχείο-οθόνη Home Hub της Google

by George Polyzos • On 11-10-2018 • AT 2:34 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics Mobile

Μαζί με τα νέα Pixel 3 και Pixel 3 XL η Google παρουσίασε δύο ακόμη συσκευές, το νέο tablet Pixel Slate με λειτουργικό σύστημα Chrome OS και το «ηχείο-οθόνη» με την ονομασία Home Hub.

Καταρχήν, το Pixel Slate θα μπορούσε να αποτελεί έναν απευθείας ανταγωνιστή του Surface Go, διαθέτει οθόνη ανάλυσης 12,3 ιντσών και δύο εμπρόσθια ηχεία, ενώ όπως όλα τα Chromebooks θα μπορεί να «τρέχει» και εφαρμογές του λειτουργικού Android.

Παράλληλα, η Google λανσάρισε και το επίσημο Pixel Slate Keyboard το οποίο συνδέεται με την ταμπλέτα και προσφέρει στον χρήστη ένα πλήρες πληκτρολόγιο μαζί με trackpad. Σύμφωνα με την εταιρεία για τον σχεδιασμό του έχει χρησιμοποιηθεί η εμπειρία που έχει αντληθεί από το Pixelbook.

Το Pixel Slate θα διατίθεται στην τιμή των 599 δολαρίων (στην βασική του διαμόρφωση), ενώ το πληκτρολόγιο θα κοστίζει 199 δολάρια. Η διαθεσιμότητά τους θα ξεκινήσει «αργότερα, εντός του έτους».

Το Google Home Hub είναι ένα έξυπνο ηχείο αλλά με την προσθήκη οθόνης. Η συγκεκριμένη πρόταση καταφέρνει να δώσει στον χρήστη και οπτική πληροφόρηση από υπηρεσίες όπως τα Google Maps, Google Search, Google Calendar, YouTube, YouTube Music και Google Photos.

Ουσιαστικά πρόκειται για την απάντηση της Google στο Amazon Echo Show όπως είχαν προδικάσει και διάφορες φήμες, τους τελευταίους μήνες. Ωστόσο, το Home Hub δεν διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα, άρα δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πραγματοποίηση βίντεο-κλήσεων.

Η συσκευή θα διατίθεται σε τέσσερις διαφορετικές χρωματικές επιλογές, ενώ θα κοστίζει 149 δολάρια.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons