Το Papaki έλαβε πιστοποίηση από την ICANN

by George Polyzos • On 04-09-2014 • AT 9:18 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

digital-era

H Papaki (www.papaki.gr) αποτελεί τον πρώτο καταχωρητή domain names στην Ελλάδα που λαμβάνει την πιστοποίηση επίσημου καταχωρητή της ICANN.

Ως πιστοποιημένος καταχωρητής της ICANN, το Papaki.gr μπορεί να παρέχει τα generic TLDs, όπως .com, .org, .net κ.α. άμεσα από τα αντίστοιχα μητρώα και όχι μέσω κάποιου ενδιάμεσου. Έτσι, η διαδικασία κατοχύρωσης domain name ολοκληρώνεται απευθείας από την εταιρεία στο σύστημα του μητρώου, αξιόπιστα, ταχύτερα και με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Η πιστοποίηση αποτελεί μία αυστηρή, πολυεπίπεδη διαδικασία ελέγχου που πραγματοποιείται από την ICANN και τα αντίστοιχα μητρώα. Η διαδικασία της πιστοποίησης του Papaki.gr διήρκησε 10 μήνες και, μεταξύ άλλων, εξετάστηκε η οικονομική σταθερότητα της εταιρίας, η τεχνική υποδομή, η ασφάλεια, καθώς και δεκάδες άλλα διαδικαστικά, οργανωτικά και νομικά στοιχεία.

Επίσης, έλεγχοι πραγματοποιούνται σε τακτικό επίπεδο από την ICANN, ως προς την κατάσταση της εταιρίας και την ορθή και αξιόπιστη, σύμφωνα με τους κανονισμούς, διαδικασία κατοχύρωσης και διαχείρισης των domains.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons