Το Παγκόσμιο Κύπελλο σε ανάλυση 4K από τη Sony

by George Polyzos • On 04-07-2014 • AT 11:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

Sony-Bravia-4K

 

Σε ειδική εκδήλωση για τους εκπροσώπους του Τύπου, η Sony παρουσίασε την ποιότητα εικόνας των 4K τηλεοράσεων και αποκλειστικό υλικό από στιγμιότυπα των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2014 σε ανάλυση 4K.

Συγκεκριμένα, για την επίτευξη αυτού του δύσκολου εγχειρήματος, η Sony μετέφερε στην Βραζιλία με 47 πτήσεις, 4.500 τόνους μηχανημάτων και εξοπλισμού σε κάθε πτήση, περισσότερους από 280 ανθρώπους-προσωπικό και τεχνικούς από την εταιρεία, καλύπτοντας 12 διαφορετικά μέρη και περισσότερα από 50.000 μίλια.

Η κάθε μια από τις 300 κάμερες της Sony που θα χρησιμοποιηθούν, επιπλέον των εξονυχιστικών δοκιμών για την ετοιμότητά τους, θα χρειαστεί να αλλάξουν το μαγνητικό τους πεδίο, όταν φτάσουν στην Βραζιλία, στην άλλη πλευρά του Ισημερινού. Για την ικανοποίηση των φιλάθλων, η Sony στήνει σε 90 λεπτά, κάμερες για 37 σταθερά πλάνα σε κάθε αγώνα, ενώ υπολογίζεται ότι συνολικά θα τραβηχτούν πάνω από 2.500 ώρες στιγμιότυπων και αγώνων, ικανά να προβάλλονται για 7 χρόνια από όλα τα κανάλια.

«Το δύσκολο και εντυπωσιακό αυτό εγχείρημα της Sony, στόχο έχει να ικανοποιήσει πλήρως κάθε ποδοσφαιρόφιλο, ανά την υφήλιο, και γι’ αυτό ενεργοποιήσαμε έναν πρωτοποριακό μηχανισμό και τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες», δήλωσε ο επικεφαλής της Sony στην Ελλάδα, κος Γιάννης Γρατσώνης.

Επιπλέον, έγινε ενημέρωση σχετικά με την ειδική ποδοσφαιρική λειτουργία, Live Football, η οποία επιτρέπει στον θεατή να μπει στην καρδιά των γεγονότων την ημέρα του αγώνα, βελτιώνοντας εικόνες και ήχο για μια αυθεντική εμπειρία σταδίου με καταπράσινο τερέν, γρήγορη δράση και τις φωνές των οπαδών.

Άλλα χαρακτηριστικά των 4K Ultra HD τηλεοράσεων της Sonyείναι η λειτουργία X-tended Dynamic Range PRO, για μοναδική ποιότητα εικόνας και η δομή «Wedge», που αυξάνει την ποιότητα του ήχου, εξοικονομεί χώρο και απλοποιεί τις συνδέσεις. Τέλος, ενσωματώνονται η λειτουργία 4K X-Reality PRO, τα Triluminos Display και HDMI 2.0 σε όλα τα μεγέθη από 49 έως 85 ίντσες.

Η νέα σειρά τηλεοράσεων Bravia 4K Ultra HD και Full HD LCD, από τη Sony,  διατίθεται ήδη στην αγορά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons