Το OnePlus 5 στο Geekbench με 8GB μνήμης RAM και Snapdragon 835

by George Polyzos • On 09-06-2017 • AT 11:10 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Όπως έχει επιβεβαιωθεί και επίσημα το OnePlus 5 θα παρουσιαστεί στις 20 Ιουνίου, ενώ δύο ημέρες αργότερα η συσκευή θα είναι διαθέσιμη αρχικά στην ινδική αγορά, μέσω του Amazon India.

Στη σελίδα του OnePlus 5 στο ινδικό Amazon, η συσκευή εμφανίζεται να διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 835 συνδυασμένο με chipset γραφικών Adreno 540, ενώ η μνήμη RAM φαίνεται ότι θα ανέρχεται στα 8GB.

Η συσκευή με τη συγκεκριμένη διαμόρφωση έκανε την εμφάνισή της και στο Geekbench με το προ-εγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα να είναι το Android 7.1.1. Στις μετρήσεις single-core η επίδοση του OnePlus έφτασε στους 1917 πόντους, ενώ στην multi-core μέτρηση η επίδοση έφτανε στους 6562 πόντους.

Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα Phone Arena ανάλογες επιδόσεις πέτυχε και το HTC U11 (1912 single-core και 6137 multi-core). Η σύγκριση θα πρέπει να θεωρείται αναμενόμενη αφού τόσο το OnePlus 5 όσο και το U11 χρησιμοποιούν το ίδιο SoC της Qualcomm.

Παράλληλα, είχαμε και την πρώτη επίσημη εμφάνιση ενός μέρους του design της συσκευής. Πιο συγκεκριμένα, μέσω ενός tweet που υπενθύμιζε την παρουσίαση της συσκευής στις 20 Ιουνίου, κάνει την εμφάνισή του το OnePlus 5 αποκαλύπτοντας την μαύρη ματ υφή του και την κύρια dual κάμερα στην πλάτη του.

Αξιοσημείωτο επίσης είναι ότι στην εικόνα δεν φαίνεται σαρωτής δακτυλικού αποτυπώματος στην πλάτη του smartphone οπότε θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι αυτός θα βρίσκεται στο φυσικό Home Button, κάτω ακριβώς από την οθόνη.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons