Το OnePlus 2 έρχεται με λίγη καθυστέρηση

by Nikos Kaimakamis • On 27-01-2015 • AT 12:49 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

oneplusonefull

Το OnePlus 2 είναι ένα smartphone που αναμένεται να κάνει αίσθηση με την επερχόμενη κυκλοφορία του, η οποία θα αργήσει λίγο σε σχέση με όσα έχουν ανακοινωθεί. Η νέα ναυαρχίδα της OnePlus, το δεύτερο επεισόδιο μετά το OnePlus One, καθυστερεί την επίσημη κυκλοφορία της, η οποία εκτιμάται ότι θα γίνει κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου του 2015. Για την ιστορία, το OnePlus One είχε κάνει την επίσημη εμφάνισή του τον Ιούνιο του 2014, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη η μικρή αυτή καθυστέρηση στην ημερομηνία κυκλοφορίας του OnePlus 2.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους εκτιμάται ότι θα γίνει αυτό είναι ζητήματα που έχουν προκύψει με τον Qualcomm Snapdragon 810, σύμφωνα με το Forbes. Μήπως αυτό γίνεται λόγω του ότι περιμένει η OnePlus την αναβαθμισμένη έκδοση του επεξεργαστή;

Το OnePlus 2, θα είναι φυσικά ένα Android smartphone, το οποίο εκτός από τον Snapdragon 810, θα είναι εξοπλισμένο με μνήμη RAM στα 4GB, ενώ η οθόνη του θα είναι ανάλυσης QHD με διαγώνιο 5,5 ιντσών. Μένει να δούμε ποια ακριβώς θα είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας συσκευής, ενώ το στοιχείο που αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις θα είναι η επιθετική τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η εταιρεία, παρόλο που το OnePlus 2 θα είναι εφοδιασμένο με αρκετή τεχνολογία.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons