Το οικοσύστημα των LG G5 Friends επεκτείνεται

by George Polyzos • On 22-04-2016 • AT 9:42 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet Mobile

LG G5 & Friends DevCon 03

Η LG Electronics ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του LG Friends Online Portal (www.LGFriends.com) και συγκεκριμένα την επέκταση του ανοικτού mobile οικοσυστήματός του.

Αρχικά, το LG Friends Online Portal θα είναι διαθέσιμο σε βασικές αγορές όπως τις Η.Π.Α, το Ηνωμένο Βασίλειο, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τη Νότια Κορέα και σταδιακά θα επεκταθεί και σε άλλες χώρες.

Μόλις βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία, πιστοποιημένοι third party προγραμματιστές θα είναι σε θέση να δημιουργήσουν online κατάστημα στο LG Friends Online Portal για την προώθηση των ιδεών τους και των προϊόντων τους. Αυτό το Portal θα λειτουργήσει επίσης ως community page όπου όποιος ενδιαφέρεται για το LG G5 και το μέλλον των modular smartphones μπορεί να συμμετέχει στη συζήτηση.

Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το portal για να μάθουν πού μπορούν να αγοράσουν τα LG Friends καθώς και να ενημερωθούν για τις ειδικές προσφορές αναλόγως με τη χώρα στην οποία κατοικούν.

LG G5 & Friends DevCon 02

Στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να επεκτείνει το οικοσύστημα G5, η LG κάλεσε πάνω από 200 προγραμματιστές σε ένα συνέδριο στο Σαν Φρανσίσκο στις 15 Απριλίου. Στη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης, οι προγραμματιστές είχαν την ευκαιρία να βιώσουν την εμπειρία του LG G5 & Friends και να παρακολουθήσουν τις παρουσιάσεις από τον κ. Min Kyung-oh, LG executive vice president, τον Δρ. Woo Ram-chan, LG Vice President καθώς και εκπροσώπους των συνεργατών της Google και της Parrot.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons