Το Nomad είναι ένα πορτοφόλι αξίας… 2400 mAh

by Nikos Kaimakamis • On 05-11-2015 • AT 10:36 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

nomad-wallet-iphone-charger-1

Μετά τη ζώνη που φορτίζει τις φορητές μας συσκευές, σειρά έχει το πορτοφόλι Nomad, το οποίο είναι εξοπλισμένο με μπαταρία χωρητικότητας 2400 mAh. 

To πορτοφόλι Nomad είναι κατασκευασμένο από δέρμα και έχει διαστάσεις 25x85x125 χιλιοστά. Δέχεται έως 6 κάρτες, υπάρχουν ειδικές θήκες για τα χαρτονομίσματα και τα κέρματα, αλλά το στοιχείο που το διαφοροποιεί από ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα σε πορτοφόλια είναι η ενσωματωμένη μπαταρία στην ράχη του, η οποία είναι υπερ-αρκετή για την πλήρη φόρτιση ενός κινητού. Υπάρχει στη συσκευασία του Nomad ένα ξεχωριστό καλώδιο USB, με το οποίο μπορεί να φορτίσει κανείς την μπαταρία του Nomad.

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το Nomad είναι διαθέσιμο σε τιμή 80 δολαρίων στις ΗΠΑ και απευθύνεται στους κατόχους iPhone, αφού έχει Lighting connector, αλλά σύντομα, σύμφωνα με τα όσα έχει ανακοινώσει η εταιρεία θα εμφανιστεί και η έκδοση Android που θα μπορεί να συνδεθεί με όλες τις συσκευές του εμπορίου.

Μετά τις 15 Νοεμβρίου, όταν θα ξεκινήσουν και οι αποστολές του διαφορετικού αυτού πορτοφολιού, η τιμή του στις ΗΠΑ θα διαμορφωθεί στα 89,99 δολάρια. Η μειωμένη τιμή ισχύει για τις προπαραγγελίες που θα γίνουν μέσω του επίσημου site της εταιρείας, του hellonomad.com.

Αποστολές δωρεάν γίνονται μόνο στις ΗΠΑ, ενώ το πορτοφόλι μπορεί να αποσταλλεί σε όλο τον κόσμο μετά από την ηλεκτρονική παραγγελία.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons