Το Nokia Lumia 520 φτάνει τις 12 εκατ. ενεργοποιήσεις

by George Polyzos • On 15-07-2014 • AT 12:48 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Nokia_Lumia_520

 

Το οικονομικά προσιτό smartphone Nokia Lumia 520, αποτελεί και το δημοφιλέστερο smartphone της Microsoft, με πάνω από 12 εκατομμύρια ενεργοποιήσεις μέχρι σήμερα.

Το παραπάνω επίτευγμα ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του Worldwide Partner Conference που διεξάγεται στην Ουάσιγκτον των Ηνωμένων Πολιτειών και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του οικονομικού διευθυντή της Microsoft, Kevin Turner.

Τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα αφορούν τόσο την έκδοση Lumia 520 όσο και την έκδοση Lumia 521 που κυκλοφορεί στις ΗΠΑ από το δίκτυο της T-Mobile.

Η πολύ καλή πορεία του Lumia 520 είχε επισημανθεί ήδη από πέρυσι όταν η συσκευή θεωρήθηκε «υπεύθυνη» για το 30% των συνολικών πωλήσεων συσκευών με λειτουργικό σύστημα Windows Phone. Ωστόσο, αποτελεί την πρώτη φορά που υπάρχει επίσημη παραδοχή, από την πλευρά της Microsoft, για τις πωλήσεις του Lumia 520.

Το Nokia Lumia 520 ανακοινώθηκε επίσημα τον Φεβρουάριο του 2013 και κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του ίδιου έτους. Φήμες θέλουν τον αντικαταστάτη του, μάλλον το φημολογούμενο Lumia 530, να κάνει την εμφάνισή του στο πολύ κοντινό μέλλον.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons