Το Nokia D1C έρχεται σε δύο εκδόσεις – Διαρροή των χαρακτηριστικών του

by George Polyzos • On 01-12-2016 • AT 3:34 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

nokia

Μπορεί η Nokia να μην αποτελεί πλέον τον τεχνολογικό γίγαντα που ήταν στο παρελθόν ωστόσο και μόνο η είδηση ότι επανέρχεται, έστω και σαν brand, στον χώρο των smartphones δημιουργεί από ανυπομονησία έως περιέργεια.

Ο τελευταίος κύκλος φημών που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο θέλει τη Nokia να λανσάρει το D1C όχι σε μία αλλά σε δύο εκδοχές, η κάθε μία με διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Ωστόσο, καμία από τις δύο εκδόσεις δεν φαίνεται να έχει τα χαρακτηριστικά ναυαρχίδας.

nokia-d1c-1

Πιο αναλυτικά, το Nokia D1C φαίνεται να είναι ένα mid-range smartphone με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 430 και οθόνη ανάλυσης Full HD. Αυτά τα δύο στοιχεία φαίνεται ότι θα είναι κοινά στις δύο εκδόσεις της συσκευής. Από εκεί και πέρα οι φήμες θέλουν να υπάρχει διαφοροποίηση σε επίπεδο μνήμης RAM, τη διαγώνιο της οθόνης και την ενσωματωμένη κάμερα.

Το βασικό μοντέλο θα έχει μνήμη RAM μεγέθους 2GB και οθόνη διαγωνίου πέντε ιντσών, ενώ η πίσω κάμερα θα διαθέτει αισθητήρα ανάλυσης 13 Megapixel. Αντίθετα, το δεύτερο μοντέλο θα διαθέτει μνήμη RAM μεγέθους 3GB, οθόνη διαγωνίου 5,5 ιντσών ενώ ο αισθητήρας της κάμερας θα είναι ανάλυσης 16 Megapixel.

Να υπενθυμίσουμε ότι ενδέχεται η Nokia να λανσάρει σαν μέλος της ευρύτερης οικογένειας D1C και ένα tablet. Όλα αυτά αναμένεται να παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress 2017, που θα διεξαχθεί στη Βαρκελώνη το διάστημα από 27 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου.

nokia-android-2

Παράλληλα, η Nokia δημιούργησε ένα νέο τμήμα στην ιστοσελίδα της αφιερωμένο στα μελλοντικά smartphones που θα παρουσιάσει τονίζοντας μάλιστα ότι «μόλις ξεκινήσαμε, με τα νέα μας smartphones να έρχονται το 2017» και συμπληρώνοντας «είμαστε απασχολημένοι με την κατασκευή των Nokia smartphones που θα τρέχουν Android».

Μετά την εξαγορά από τη Microsoft και την ακόλουθη αποδέσμευση του brand name, μένει να δούμε αν τελικά οι Android συσκευές της Nokia θα μπορέσουν να αντιπαρατεθούν με επιτυχία στις Apple, Google, Samsung και λοιπές κατασκευάστριες smartphones.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons