Το Netflix φιλοδοξεί να μπει στον κόσμο του gaming streaming

by Nikos Kaimakamis • On 20-06-2018 • AT 9:40 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Τις gaming φιλοδοξίες του φέρεται να είναι έτοιμο να ικανοποιήσει το Netflix, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει μία υπηρεσία streaming ανάλογου περιεχομένου. 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει από διάφορες πηγές του Διαδικτύου, το Netflix είναι έτοιμο να ξεκινήσει το streaming του Minecraft: Story Mode μέσω της υπηρεσίας του, καθώς και ενός τίτλου που θα είναι βασισμένος στην επιτυχημένη σειρά Stranger Things, από το οποίο θα προκύψει και ένα σχετικό παιχνίδι που αναπτύσσει η Telltale. Οι τίτλοι που θα γίνονται streaming μέσα από την πλατφόρμα του Netflix θα είναι ειδικά διαμορφωμένοι για αυτό, ενώ θα υπάρχουν αργότερα και άλλες interactive ιστορίες και τίτλοι που θα μπορούν να προβάλλονται μέσα από την πλατφόρμα του Netflix.

To Netflix τονίζει σε δηλώσεις του ότι δεν είναι διατεθειμένο να μπει στη βιομηχανία του gaming δημιουργώντας ανάλογο περιεχόμενο, ενώ βλέπει τις σχετικές streaming υπηρεσίες ως μία διαφορετική μορφή ψυχαγωγίας. Παρόλα αυτά, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ποια μορφή θα πάρει η ενασχόληση του Netflix με το gaming, παρόλο που τονίζεται ότι το δημοφιλές streaming δίκτυο δεν επιθυμεί να γίνει ένα studio ανάπτυξης παιχνιδιών.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το Netflix έχει επιβεβαιώσει ότι θα αναπτύξει περαιτέρω τη συνεργασία του με το studio της Telltale.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons