Το Netflix δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στις 4K HDR τηλεοράσεις της LG

by George Polyzos • On 26-03-2017 • AT 10:45 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

Για τρίτη συνεχή χρονιά, το Netflix, η παγκόσμια διαδικτυακή εταιρεία ψυχαγωγίας παροχής περιεχομένου, συνιστά τα πιο πρόσφατα μοντέλα τηλεοράσεων της LG Electronics.

Οι τηλεοράσεις της LG πέρασαν από την αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης βασισμένη σε παράγοντες που έχουν μεγαλύτερη σημασία για τους καταναλωτές, όπως η ευκολία πρόσβασης και η γρήγορη απόδοση, χάρη στην αναγνωρισμένη έξυπνη LG webOS 3.5 TV πλατφόρμα.

Για πρώτη φορά, τα μοντέλα UHD της LG του 2017 περιλαμβάνουν το ειδικό κουμπί Netflix στο τηλεχειριστήριο, επιτρέποντας στους χρήστες να ενεργοποιήσουν την τηλεόραση και ταυτόχρονα το Netflix με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού. Τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων της LG διαθέτουν την πιο πρόσφατη έκδοση του Netflix που επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στην υπηρεσία απευθείας από την αρχική οθόνη.

Οι LG τηλεοράσεις του 2017 είναι εξοπλισμένες με τεχνολογία 4K HDR επιτρέποντας το 4K και HDR streaming των τίτλων του Netflix με εξαιρετική ποιότητα, μεγαλύτερη ακρίβεια και υψηλότερο εύρος χρωμάτων.

Οι τίτλοι συμπεριλαμβάνουν ολόκληρη τη σειρά Marvel του Netflix, όπως το Iron Fist που κυκλοφόρησε πρόσφατα καθώς και άλλες δημοφιλείς σειρές όπως το The ΟΑ και το Chef’s Table, οι οποίες μπορούν πλέον να προβληθούν με απίστευτη ευκρίνεια. Η LG έχει εξασφαλίσει ότι ολόκληρη η premium σειρά τηλεοράσεων του 2017 υποστηρίζει το πλήρες εύρος μορφών HDR με Active HDR που καθιστά εφικτή την προβολή των φωτεινών σκηνών καθώς και λεπτομέρειες σκιάς κατά την προβολή περιεχομένου HDR, συμπεριλαμβανομένων του Dolby Vision, HDR10 και HLG.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons