Το Netflix ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς Nightflyers

by George Polyzos • On 16-01-2019 • AT 3:16 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics Internet

Η σειρά Nightflyers ακολουθεί οκτώ επιστήμονες και ένα άτομο με τηλεπαθητικές δυνάμεις σε μια αποστολή στην άκρη του ηλιακού συστήματος με το σκάφος Ναϊτφλάιερ.

Ελπίδα του ταξιδιού, να έρθουν σε επαφή με εξωγήινες οντότητες. Ωστόσο, όταν μία σειρά από τρομακτικά και βίαια γεγονότα αρχίζει να συντελείται, τότε ο ένας ξεκινά να αμφισβήτεί τον άλλον. Ταυτόχρονα, το να επιβιώσουν από αυτό το ταξίδι αποδεικνύεται τόσο δύσκολο όσο κανείς δε θα μπορούσε να είχε φανταστεί.

Διευθυντής παραγωγής του Nightflyers είναι ο Τζορτζ P.Ρ. Μάρτιν, ενώ οι Μπράιαν Νίλσον, Μάικ Κάχιλ και Άντριου ΜακΚάρθυ συμπληρώνουν τη διεύθυνση παραγωγής. Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται επίσης οι Τζιν Κλέιν (Suits), Ντέιβιντ Μπάρτις (Suits) και Νταγκ Λιμάν (Live. Die. Repeat) από την εταιρεία Hypnotic, οι Άλισον Ροζενβέιγκ (Ξύπνημα στον Εφιάλτη, Ο Κώδικας των Ναβάχο) και Μάικλ Γκέτα (Ξύπνημα στον Εφιάλτη) από την Gaeta Rosenzweig Films και οι Λόιντ Ιβάν Μίλερ και Άλις Π. P. Νοχάουζερ από την Lloyd Ivan Miller Productions.

Το Nightflyers βασίζεται στη νουβέλα του Τζόρτζ Ρ.Ρ Μάρτιν (ο οποίος είναι και διευθυντής παραγωγής της σειράς). Η σειρά είναι παραγωγής της Universal Cable Productions, σε συμπαραγωγή του Netflix. O Τζεφφ Μπάλερ, ο οποίος είναι showrunner και executive producer της σειράς, υπογράφει την προσαρμογή του σεναρίου.

Το Nightflyers θα κυκλοφορήσει στο Netflix παγκοσμίως (εκτός των ΗΠΑ) την 1η Φεβρουαρίου του 2019.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons