Η νέα εφαρμογή Yahoo Mail δεν απαιτεί password

by Nikos Kaimakamis • On 19-10-2015 • AT 12:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

yahoo-mail

Μία από τις σημαντικότερες αλλαγές που φέρνει η νέα εφαρμογή του Yahoo Mail για τις διάφορες συσκευές είναι ότι δεν απαιτεί πλέον passwords. 

Με την αφορμή της συμπλήρωσης 18 ετών από την πρώτη παρουσίαση του Yahoo Mail, έρχεται ο πλήρης επανασχεδιασμός της υπηρεσίας ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της Yahoo, με γνώμονα την ταχύτητα απόκρισης στις εντολές του χρήστη, το καλύτερο interface και την ευκολία με την οποία μπορεί κανείς να στείλει επισυναπτόμενα αρχεία.

Για την είσοδο στις υπηρεσίες της Yahoo, υπάρχει πλέον το Yahoo Account Key, το οποίο ενεργοποιεί ο χρήστης, συνδέοντας τον λογαριασμό του, ακυρώνοντας την ανάγκη εισαγωγής ενός password και διασφαλίζοντας το γεγονός ότι δεν μπορεί ένας τρίτος να βρει τον κωδικό σας, αφού, ο χρήστης είναι εκείνος που θα δίνει με το Yahoo Account Key την τελική έγκριση εισόδου στο λογαριασμό του.

Εκτός από το θέμα του password, το Yahoo Mail εμφανίζεται ανανεωμένο σε όλα τα σημεία του interface, καθώς και των λειτουργιών που υποστηρίζονται. Έμφαση φαίνεται πως έχει δοθεί στο θέμα της επιλογής μηνυμάτων, στην αποστολή attachments και της αναζήτησης. Σε γενικές γραμμές, η εφαρμογή είναι πιο έξυπνη και διευκολύνει την ηλεκτρονική αλληλογραφία όλων των συνδρομητών στις υπηρεσίες της Yahoo.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons