Το νέο Ultra Slim Yoga 3 Pro της Lenovo

by George Polyzos • On 04-12-2014 • AT 12:36 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Yoga 3 Pro

Η Lenovo παρουσίασε το νέο Yoga 3 Pro, ένα ultra slim, convertible PC που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των χρηστών για μια κομψή συσκευή, με τις καλύτερες επιδόσεις στο είδος του.

Πρόκειται για μία λεπτή συσκευή με ελαφρύ πλαίσιο και νέο design«Watchband hinge» ενώ διαθέτει QHD+ οθόνη και το Harmony, το διαισθητικό λογισμικό της Lenovo, που προσαρμόζεται στις προσωπικές προτιμήσεις των χρηστών, καθώς μπορούν να χρησιμοποιούν τη συσκευή στις διάφορες λειτουργίες της.

Το «Watchband hinge»

Ενώ το Yoga 2 Pro έγινε συνώνυμο των όρων λεπτό και ελαφρύ, το νέο Yoga 3 Pro πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω, έχοντας κατά 17% μικρότερο πλαίσιο από αυτό του προκατόχου του στα 12,8 χιλιοστά πάχος. Το PC γίνεται ακόμα ελαφρύτερο, ζυγίζοντας 1,19 κιλά, δηλαδή 14% λιγότερο από το προηγούμενο μοντέλο.

WW_Lifestyle_Photography_Lenovo_YOGA_3_Pro_Silver_Low_res_G0A1569

Η συσκευή επιτυγχάνει αυτό το απίστευτα λεπτό και ελαφρύ design, χάρη στη νέα watchband «άρθρωση» της Lenovo, κατασκευασμένη με περισσότερα από 800 διαφορετικά μεταλλικά τμήματα αλουμινίου και ατσαλιού. Οι μηχανικοί της Lenovo επανασχέδιασαν την αυθεντική Yoga άρθρωση, ώστε να προσφέρει τον ίδιο βαθμό ευλυγισίας και επίπεδης επιφάνειας με ένα μεταλλικό watchband. Αντί των δύο σημείων εστίασης, τώρα υπάρχουν έξι. Για να ολοκληρωθεί το νέο διακριτικό σχέδιο «άρθρωσης», το Yoga 3 Pro διατίθεται σε 3 χρώματα: Ασημί της πλατίνας, Σαμπανί Χρυσό και Πορτοκαλί

Προσαρμοζόμενο λογισμικό

Το Harmony χαρίζει στους χρήστες του Yoga έναν νέο τρόπο να ανακαλύπτουν εφαρμογές και να προσαρμόζουν το πώς αυτές ανταποκρίνονται στη χρήση. Για παράδειγμα, όταν γίνεται ανάγνωση ενός βιβλίου, το Harmony αλλάζει αυτόματα τη φωτεινότητα και την ένταση των χρωμάτων ανάλογα με τον φωτισμό του δωματίου.

Όταν χρησιμοποιείται πρόγραμμα για παρουσιάσεις, το Harmony μπορεί να ενεργοποιήσει τον έλεγχο της κίνησης ή της αφής ανάλογα με το mode ή όταν γίνεται αναπαραγωγή βίντεο, μπορεί να βελτιστοποιεί τις ρυθμίσεις του ήχου. Το Harmony μπορεί να αναγνωρίζει και να βελτιστοποιεί την εμπειρία με πάνω από 50 δημοφιλείς εφαρμογές.

Το Harmony μπορεί επίσης να προτείνει ποιες εφαρμογές βρίσκουν χρήσιμες άλλοι χρήστες του Yoga και να προσφέρει μια πρακτική συντόμευση στις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται πιο συχνά σε κάθε λειτουργία.

Βελτιστοποιημένη επίδοση σε κάθε λειτουργία

Η QHD+ οθόνη, ανάλυσης 3200×1800 pixels, είναι φωτεινή και ευκρινής σε οποιοδήποτε mode– edit φωτογραφιών στη λειτουργία laptop, συνομιλία με video σε stand mode, παρακολούθηση ταινιών σε tent mode ή online αγορές στη λειτουργία tablet.

YOGA 3 Pro lays flat

Κατασκευασμένη από ανθεκτικό Gorilla Glass, η οθόνη είναι σχεδιασμένη να αντέχει,  οπουδήποτε και αν τη χρησιμοποιούν οι χρήστες. Επιπλέον, το Yoga 3 Pro ενσωματώνει εξελιγμένα ηχεία Waves Audio, τα οποία προσαρμόζουν αυτόματα τον ήχο σε κάθε μια από τις 4 λειτουργίες, ώστε ακόμα και όταν τα ηχεία δεν «βλέπουν» τον χρήστη, ο ήχος να ακούγεται το ίδιο δυνατά και καθαρά.

Το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με Intel Core M επεξεργαστή, συνολικό αποθηκευτικό χώρο έως και 512 GB SSD και ενσωματωμένα γραφικά Intel. Το Yoga 3 Pro με διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 9 ώρες, ακολουθεί τους χρήστες παντού και συνδέεται με  υψηλή ταχύτητα 802.11 a/c WiFi2.

Το Lenovo Yoga 3 Pro είναι άμεσα διαθέσιμο στη χρωματική έκδοση «Ασημί της Πλατίνας», με τις τιμές των διαφόρων εκδόσεων να ξεκινούν από τα 1550 ευρώ και να φτάνουν τα 1750 ευρώ. Όλα τα μοντέλα έρχονται στην Ελλάδα με 3 χρόνια εγγύηση.

[Δ.Τ. Lenovo]

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons