Το νέο Samsung Gear S smartwatch θα παρουσιαστεί στην IFA

by Nikos Kaimakamis • On 27-08-2017 • AT 11:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

To νέο smartwatch της Samsung, το Gear S, αναμένεται να κάνει την επίσημη εμφάνισή του στην έκθεση IFA στο Βερολίνο. 

Η Samsung επιβεβαίωσε απλώς και μόνο το ότι ετοιμάζεται να παρουσιάσει το νέο της smartwatch, χωρίς να δίνει αναλυτικές λεπτομέρειες για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Η επίσημη παρουσίαση του Samsung Gear S smartwatch εκτιμάται ότι θα λάβει χώρα στις 30 Αυγούστου, όπως δήλωσε ο επικεφαλής του τμήματος mobile προϊόντων της Samsung, DJ Koh, σε δηλώσεις που έκανε στο δίκτυο CNBC. Οι περισσότεροι αναλυτές συγκλίνουν ως προς το ότι το τελικό όνομα του νέου smartwatch θα είναι Samsung Gear S4.

To νέο smartwatch της Samsung θα έχει λειτουργίες fitness και παρακολούθησης της υγείας εκείνου που το φορά, ενώ το στοιχείο της συνδεσιμότητας LTE για ανεξάρτητη τηλεφωνική λειτουργία που χαρακτήριζε το Samsung Gear S3 εκτιμάται ότι θα προσφέρεται και εδώ.

Παράλληλα, η Samsung έδωσε κάποιες επίσημες πληροφορίες για το Gear Fit 2 Pro fitness tracker, το οποίο θα είναι αδιάβροχο, προκειμένου να μπορεί κανείς να το χρησιμοποιήσει στην πισίνα, όντας αδιάβροχο μέχρι και σε βάθος 50 μέτρα. Η συσκευή έχει προεγκατεστημένη την εφαρμογή της Speedo για παρακολούθηση της κολύμβησης. Έχει οθόνη AMOLED, μπαταρία χωρητικότητας 200 mAh και λειτουργικό σύστημα Tizen OS.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons