Το νέο Samsung Galaxy Tab A στον Γερμανό

by George Polyzos • On 06-06-2015 • AT 11:37 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Samsung_Galaxy_Tab_A_9-7_LTE_01

Το νέο, λεπτό και κομψό 4G Τablet, με μοντέρνο σχεδιασμό Samsung Galaxy Tab A φέρνει στους πελάτες του το δίκτυο καταστημάτων Γερμανός.

Με οθόνη 9,7 ιντσών, αναλογία οθόνης 4:3 και πάχος που δεν ξεπερνά τα 7,5 χιλιοστά, το Samsung Galaxy Tab A προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία πλοήγησης και ανάγνωσης ιστοσελίδων, ebooks και emails.

Με τη λειτουργία Multi Window η συσκευή επιτρέπει να υπάρχουν ανοιχτές δίπλα-δίπλα δύο εφαρμογές, ώστε να μπορεί ο χρήστης να περιηγείται στα social media, ενώ ταυτόχρονα βλέπει και τα event στο ημερολόγιό του.

Οι φωτογραφίες του νέου Tablet είναι υψηλής ευκρίνειας χάρη στην ενισχυμένη κάμερα 5 Megapixel, με αυτόματη εστίαση. Η συσκευή διαθέτει, επίσης, λειτουργία συνεχούς λήψης, που δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα, με ένα μόνο άγγιγμα, να τραβήξει έως και 30 διαδοχικές φωτογραφίες, εναλλάσσοντας εύκολα τη φωτογραφική μηχανή και τη βιντεοκάμερα, με τη λειτουργία One Shot, πατώντας το αντίστοιχο εικονίδιο κλείστρου στο πλάι.

Το Samsung Galaxy Tab A διατίθεται στα 379 ευρώ ή ακόμη φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα Cosmote Internet On The Go AnyWay, ενώ μπορεί κανείς να το προσαρμόσει στο δικό του στυλ, επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ εκείνο που του ταιριάζει καλύτερα.

[Δ.Τ. Γερμανός]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons