Το νέο Nokia 3310 θα παραμείνει ένα ριζικά ανανεωμένο feature phone

by George Polyzos • On 24-02-2017 • AT 1:45 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η HMD Global πρόκειται, μεταξύ άλλων συσκευών, να λανσάρει στο πλαίσιο του επερχόμενου Mobile World Congress και μία νέα έκδοση του εμβληματικού Nokia 3310.

Όπως αποκαλύπτουν κινεζικές ιστοσελίδες, η μοντέρνα εκδοχή του Nokia 3310 θα παραμείνει ένα κινητό τηλέφωνο βασικών δυνατοτήτων (feature phone), χωρίς φυσικά λειτουργικό σύστημα Android. Άλλωστε, όπως είχε αποκαλύψει ο γνωστός για τις διαρροές του Evan Blass, το νέο Nokia 3310 θα κοστίζει στην Ευρώπη 59 ευρώ. Άρα γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι δεν θα πρόκειται για συσκευή smartphone.

Μάλιστα η ιστοσελίδα VTech υποστηρίζει ότι η συσκευή θα είναι λεπτότερη και με χαμηλότερο βάρος σε σχέση με την αρχική έκδοση, ενώ θα υπάρχει και διαφοροποίηση στο μέγεθος των πλήκτρων ώστε να γίνει ευκολότερη η χρήση του. Επιπλέον, το Nokia 3310 αναμένεται να διαθέτει μεγαλύτερη και έγχρωμη οθόνη, αν και φαίνεται ότι δεν θα υπάρχει κάποια δραματική βελτίωση της ανάλυσής της.

Το Nokia 3310, το οποίο στην αρχική του έκδοση είχε καταφέρει να πουλήσει πάνω από 125 εκατομμύρια τεμάχια, θα κυκλοφορήσει σε αρκετές χρωματικές εκδόσεις (μαύρο, μπλε, γκρι, πράσινο και κίτρινο), αν και παραμένει άγνωστο πότε θα καταστεί εμπορικά διαθέσιμο ή σε ποιες αγορές θα κυκλοφορήσει.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons