Το νέο Nexus θα βασίζεται σε ένα πρωτότυπο της LG

by Nikos Kaimakamis • On 08-07-2015 • AT 11:09 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

android-nexus-5-2015-unofficial

To Nexus του 2015 θα είναι ένα μοντέλο που θα βασίζεται σε ένα πρωτότυπο της LG, το οποίο δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει ως τελικό προϊόν. 

Αυτή η πληροφορία έρχεται από τα Android Pit και Android Headlines, στα οποία αναφέρεται ότι το νέο Nexus της Google δεν θα είναι βασισμένο στο LG G4, όπως αναμενόταν μέχρι σήμερα. Εκτιμήσεις μιλούν για το ενδεχόμενο το επόμενο Nexus να είναι βασισμένο στο φημολογούμενο μοντέλο LG G4 Pro, για το οποίο εμφανίζονται διάφορες πληροφορίες κατά καιρούς στο Διαδίκτυο.

Αυτό θα είναι το τρίτο Nexus που κατασκευάζει η LG για λογαριασμό της Google, με οθόνη διαγωνίου 5,2 ιντσών, ενώ παραδοσιακά, τα Nexus που κατασκεύαζε η LG ήταν βασισμένα στην εκάστοτε ναυαρχίδα της LG, κανόνας ο οποίος φαίνεται ότι δεν θα ακολουθηθεί αυτή την φορά.

Σύμφωνα με το Android Headlines, το επερχόμενο Nexus θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του τον προσεχή Οκτώβριο, κατά την προσφιλή τακτική της Google. Το νέο μοντέλο θα είναι και το πρώτο smartphone με το λειτουργικό σύστημα Android M, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα συνεργασία της Google με την LG είναι ενδιαφέρουσα, καθώς καμία άλλη εταιρεία δεν έχει καταφέρει να δημιουργήσει τρία μοντέλα Nexus στην ιστορία της, στοιχείο που αν μη τι άλλο δείχνει ότι η Google εμπιστεύεται την LG.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons