Το νέο Neffos C9s προσφέρει καλύτερο σήμα, όπου και αν είστε

by George Polyzos • On 27-11-2019 • AT 9:29 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η Neffos, το brand κινητών τηλεφώνων της TP-Link που δραστηριοποιείται στην κατασκευή δικτυακών προϊόντων Wi-Fi, παρουσίασε στην αγορά τo νέο κινητό τηλέφωνο με καλύτερη ποιότητα σήματος – το Neffos C9s.

Συχνά, οι άνθρωποι αναρωτιούνται, γιατί μερικές φορές το κινητό τους δεν έχει την ίδια ισχύ σήματος, όταν βρίσκονται σε συγκεκριμένες περιοχές, είτε αυτές είναι στο σπίτι τους, είτε σε κάποιο εμπορικό κέντρο, στα γραφεία τους ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος. Τις περισσότερες φορές, αυτό οφείλεται στην δομή του κτιρίου, αλλά επίσης και στον τρόπο με τον οποίο κρατάμε το κινητό. Με τεχνολογία την οποία έχει κληρονομήσει από την TP-Link, το C9s χρησιμοποιεί την τεχνολογία Transmitting Antenna Switching (TAS), η οποία επιλύει τα προβλήματα σήματος που προκαλούνται από τον τρόπο που οι χρήστες κρατούν το κινητό τους.

Με την τεχνολογία TAS, οι χρήστες μπορούν πλέον να κρατούν το κινητό τους με όποιον τρόπο επιθυμούν, χωρίς να μειώνεται η ισχύς του σήματος. Οι χρήστες, δεν χρειάζεται πλέον, να αναζητούν κάποιο μεγάλο κενό ή κάποια συγκεκριμένη θέση και να στέκονται δίπλα στο παράθυρο ώστε να έχουν καλό σήμα. Το Neffos C9s χρησιμοποιεί την τεχνολογία GSM Antenna Diversity μαζί με μία βελτιωμένη σχεδίαση κεραίας, ώστε να «καθαρίσει» και να σταθεροποιήσει την ποιότητα των κλήσεων.

Έχοντας σχεδιαστεί για να έχει μεγαλύτερη οθόνη και μικρότερο notch, το C9s, διαθέτει το Dewdrop Display με αναλογία διαστάσεων οθόνης 87% και είναι εξοπλισμένο με οθόνη 5.71 ιντσών.

Το Neffos C9s διαθέτει κάμερα 13 Megapixel, η οποία ενισχύεται από την τεχνητή νοημοσύνη (AI) που χρησιμοποιεί, μπορεί να εντοπίζει πρόσωπα και να βρίσκει τις καλύτερες δυνατές γωνίες που ενδείκνυνται για φωτογραφικές λήψεις, ειδικά με το ενσωματωμένο εφέ Bokeh Effect και τη λειτουργία Νυχτερινής Λήψης σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Το C9s στο μπροστινό τμήμα διαθέτει μία κάμερα 5 Megapixel ακριβώς πάνω στο dewdrop notch, κάνοντας έτσι πιο ενιαία την εμφάνιση της οθόνης και της μπροστινής κάμερας.

Υπάρχει επίσης και η λειτουργία AI Beauty mode για καλύτερες selfies. Χρησιμοποιεί τις τεχνολογίες του deep learning και της AI για να αναγνωρίσει και να ενισχύσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του χρήστη. Με την ενεργοποίηση του AI Scene Recognition επιτρέπεται στην κάμερα να αναγνωρίζει διαφορετικά τοπία και αντικείμενα και να επιλέγει αυτόματα τις ιδανικές ρυθμίσεις για τις καλύτερες φωτογραφίες.

Το Neffos C9s θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά τον Δεκέμβριο 2019 με προτεινόμενη τιμή λιανικής 99,9 ευρώ, σε δύο χρωματικές επιλογές — Nebula Black και Κόκκινο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons