Το νέο Motorola Moto E

by Nikos Kaimakamis • On 26-02-2015 • AT 12:57 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

moto-e-2015

H Motorola αναβαθμίζει το Moto E για το 2015 με αρκετές ενδιαφέρουσες προσθήκες, όπως είναι η υποστήριξη λειτουργίας σε δίκτυα LTE. To μοντέλο του 2015 θα προσφέρει ταχύτερη εμπειρία σύνδεσης στο mobile Internet, ενώ στο εσωτερικό του έχει τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 410, ο οποίος λειτουργεί στα 64 bit και είναι χρονισμένος στο 1,2 GHz. Η μνήμη RAM είναι στο 1 GB, ενώ η οθόνη του Motorola Moto E έχει διαγώνιο 4,5 ιντσών με ανάλυση qHD. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος του smartphone φτάνει τα 8 GB και μπορεί να δεχτεί την επέκταση με τη χρήση καρτών microSD. Η πίσω κάμερα του Moto E είναι στα 5 Megapixel, ενώ υπάρχει και εμπρόσθια κάμερα για selfies.

To λειτουργικό σύστημα του ανανεωμένου μοντέλου είναι το Android 5.0 Lollipop. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2490 mAh, η οποία εκτιμάται ότι του προσφέρει ικανοποιητική αυτονομία (εκτός και αν είναι διαρκώς ενεργοποιημένο το 4G…). Υπάρχει το Moto Display για την προβολή όλων των χρήσιμων ειδοποιήσεων για τον χρήστη, το Moto Migrate που βοηθά στην μεταφορά επαφών από την παλιά συσκευή στο νέο μοντέλο, ενώ η Motorola δίνει τη δυνατότητα του customization της συσκευής με διαφορετικά καλύμματα.

Η ενδεικτική τιμή της συσκευής στις ΗΠΑ αναμένεται να είναι 149 δολάρια, επομένως το Motorola Moto E θα παραμείνει μία προσιτή πρόταση.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons