Το νέο MLS iQTalk Top 4G αποκλειστικά στον Γερμανό

by George Polyzos • On 06-04-2016 • AT 9:21 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Germanos-MLS-iQTalk-Top-4G

Το νέο smartphone MLS iQTalk Top 4G, που συνδυάζει κομψότητα και επιδόσεις, ανακοίνωσε ότι διαθέτει σε αποκλειστικότητα η αλυσίδα καταστημάτων Γερμανός.

Το MLS iQTalk Top 4G διαθέτει οθόνη IPS 4.5 ιντσών, τετραπύρηνο επεξεργαστή 64bit στο 1GHz και λειτουργικό σύστημα Android 5.1 Lollipop. Είναι εξοπλισμένο με κύρια κάμερα ανάλυσης 8 Megapixel αυτόματης εστίασης και φλας, αλλά και πίσω κάμερα 3,2 Megapixel.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του MLS iQTalk Top συμπεριλαμβάνεται και η «έξυπνη» ψηφιακή βοηθός της MLS (MLS Artificial Intelligence Center), που διευκολύνει τη ζωή του χρήστη, επιτρέποντάς του με φωνητικές εντολές να πάρει τηλέφωνο ακούγοντας απλά το όνομα της επαφής, να πληκτρολογήσει και να στείλει SMS και email, να ανεβάσει post στο Facebook.

Επιπλέον, μπορεί να μεταφράσει μια λέξη ή φράση, να ανοίξει οποιαδήποτε εφαρμογή, αλλά και να κάνει online αναζήτηση για πληροφορίες που χρειάζεται ο χρήστης. Η συσκευή διαθέτει, ακόμα, πλοηγό Talk & Drive.

Το MLS iQTalk Top διατίθεται στα 119 ευρώ ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα κινητής Cosmote σε μαύρο, λευκό και ροζ. Οι καταναλωτές μπορούν, επίσης, να το αποκτήσουν με λιγότερο από 10 ευρώ/μήνα σε 12 άτοκες δόσεις με χρήση πιστωτικών καρτών, σε οποιοδήποτε κατάστημα Γερμανός.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons