Το νέο MLS iQTalk Flame αποκλειστικά στον Γερμανό

by George Polyzos • On 10-12-2015 • AT 12:08 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

MLS iQTalk_Flame

Η αλυσίδα καταστημάτων Γερμανός ανακοίνωσε ότι διαθέτει σε αποκλειστικότητα και σε προσιτή τιμή το νέο 4G smartphones MLS iQTalk Flame, με οθόνη διαγωνίου 5 ιντσών.

Το MLS iQTalk Flame είναι εξοπλισμένο με τετραπύρηνο επεξεργαστή 1GHz, έχει λειτουργικό σύστημα Android 5.1 Lollipop και υποστηρίζει ταχύτητες 4G που επιτρέπουν στο χρήστη να σερφάρει στο Internet με γρήγορες ταχύτητες.

Η συσκευή διαθέτει, επίσης, αποθηκευτικό χώρο 8GB και οθόνη αφής 5 ιντσών ιδανική για να απολαμβάνει κανείς αγαπημένες ταινίες, βίντεο και games, αλλά και κύρια κάμερα 8 Megapixel για να μπορεί ο χρήστης να απαθανατίζει την κάθε στιγμή με ρεαλιστικά χρώματα και ευκρίνεια.

Το MLS iQTalk Flame ξεχωρίζει, επίσης, για την προσωπική βοηθό MAIC (MLS Artificial Intelligence Center), που διευκολύνει τη ζωή του χρήστη. Μέσω φωνητικής εντολής στα ελληνικά η συσκευή μπορεί να πάρει τηλέφωνο ακούγοντας απλά το όνομα της επαφής, να πληκτρολογήσει και να στείλει SMS και email, να ανεβάσει post στο Facebook, να μεταφράσει μια λέξη ή φράση, να ανοίξει οποιαδήποτε εφαρμογή, αλλά και να βρει στο Internet πληροφορίες που χρειάζεται ο χρήστης.

Το MLS iQTalk Flame διατίθεται στα 139 ευρώ ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα Cosmote Mobile Plus. Οι καταναλωτές μπορούν, επίσης, να το αποκτήσουν με λιγότερο από 12 ευρώ/μήνα σε 12 άτοκες δόσεις με χρήση πιστωτικών καρτών, σε οποιοδήποτε κατάστημα Γερμανός, σε όλη την Ελλάδα.

[Δ.Τ. Γερμανός]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons