Το νέο LG Spirit διαθέσιμο στην Ελλάδα

by George Polyzos • On 06-04-2015 • AT 9:41 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

LG Spirit 4G_Titan

Η LG Electronics ανακοίνωσε το νέο κυρτό smartphone μεσαίας κατηγορίας LG Spirit 4G το οποίο θα κυκλοφορήσει σε 2 εκδόσεις, για 3G και 4G δίκτυα.

Το νέο LG Spirit 4G, διαθέτει ελαφρώς κυρτή οθόνη αφής 4,7 ιντσών, τεχνολογίας In-cell και κάμερα ανάλυσης 8 Megapixel. Η τεχνολογία της οθόνης αφής In-cell, που ουσιαστικά επιτρέπει στις συσκευές να είναι ακόμα πιο λεπτές, μεγιστοποιεί ταυτόχρονα την επιφάνεια της οθόνης ελαχιστοποιώντας το πλαίσιο (bezel). Τέλος, οι βελτιωμένοι αισθητήρες της τεχνολογίας in-cell προσφέρουν πιο γρήγορη ανταπόκριση, καλύτερη ορατότητα στο φυσικό φως και πιο ζωντανές εικόνες.

LG Spirit 4G_White

Η συσκευή διαθέτει επεξεργαστή 1,2 GHz Quad-Core και όλες τις δημοφιλείς και βραβευμένες UX λειτουργίες που είχαν σχεδιαστεί αρχικά για τις premium συσκευές της LG.

H λειτουργία Gesture Shot βοηθά το χρήστη να τραβήξει εύκολα τις καλύτερες λήψεις selfies με ανίχνευση παλάμης, που ενεργοποιεί ένα χρονοδιακόπτη τριών δευτερολέπτων. Η τελευταία προσθήκη της LG είναι η επέκταση της απόστασης από την οποία η κάμερα μπορεί να αναγνωρίσει τις κινήσεις, η οποία είναι πλέον το 1,5 μέτρο, έτσι ώστε να διευκολύνεται η χρήση των δημοφιλών selfie sticks.

Η λειτουργία Glance View, η οποία έκανε πρώτη φορά την εμφάνισή της στο G Flex 2, επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν με μια απλή κίνηση του χεριού (swipe) στην επιφάνεια της οθόνης βασικές πληροφορίες όπως την ώρα, τα τελευταία εισερχόμενα μηνύματα ή τις αναπάντητες κλήσεις, ακόμη και όταν η οθόνη είναι σβηστή.

Η νέα κυρτή συσκευή της LG είναι διαθέσιμη σε εκδόσεις 3G, αλλά και 4G, ακολουθώντας πιστά τη στρατηγική της εταιρείας να επεκτείνει την παρουσία της στην κατηγορία, προσφέροντας διαφορετικές λύσεις για διαφορετικά δίκτυα. Οι δύο εκδόσεις διαθέτουν παρόμοια σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, ωστόσο η έκδοση 4G διαθέτει μεταλλικό καπάκι πλάτης, ενώ η έκδοση 3G διαθέτει πλαστικό.

Τα νέα LG Spirit και LG Spirit 4G διατίθενται ήδη στην ελληνική αγορά από τις αρχές Απριλίου.

[Δ.Τ. LG Electronics]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons