Το νέο Gmail με το Google Inbox

by Nikos Kaimakamis • On 23-10-2014 • AT 12:17 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

inbox-by-google

To Google Inbox επαναπροσδιορίζει το email μέσα από μία νέα υπηρεσία που υπόσχεται ότι θα αλλάξει την καθημερινή μας ηλεκτρονική αλληλογραφία.

Το Google Inbox προσφέρει τα Bundles, με τα οποία ομαδοποιεί με αυτόματο τρόπο όλες τις παρόμοιες κατηγορίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως είναι για παράδειγμα οι επιβεβαιώσεις λήψης ηλεκτρονικών παραγγελιών από διαφορετικά καταστήματα. Το Highlights είναι ένα ακόμα χαρακτηριστικό που δείχνει με μία ματιά όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και υπενθυμίσεις, ενώ το στοιχείο αυτό μπορεί να λειτουργεί συνδυαστικά με το Bundles.

O χρήστης του Google Inbox μπορεί να ρυθμίσει τις λίστες υποχρεώσεών του με τον δικό του τρόπο, να εστιάσει στα στοιχεία εκείνα που τον ενδιαφέρουν περισσότερο, ενώ μπορεί να διαγράφει τις υποχρεώσεις που έχουν ολοκληρωθεί.

Η υπηρεσία Google Inbox είναι διαθέσιμη σε δοκιμαστική μορφή μέσα από προσκλήσεις που λαμβάνει ο κάθε χρήστης και αργότερα μπορεί ο ίδιος να καλέσει και άλλους χρήστες να τη δουν. Δεν θα πρέπει να θεωρηθεί το Google Inbox ως το τέλος του Gmail, αλλά περισσότερο ως η μεταλλαγή του σε κάτι περισσότερο εμπλουτισμένο και ακόμα πιο λειτουργικό για τον τελικό χρήστη.

Εάν θέλετε και εσείς να δοκιμάσετε το Google Inbox, μπορείτε να ζητήσετε ένα invite στέλνοντας ένα email στο inbox@google.com.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons